Елица и Алекса се пуснаха топлес в горещо ВИДЕО 18+

Елица и Алекса се пуснаха топлес в горещо ВИДЕО 18+

Елица и Алекса изпотиха мрежата с последната си съвместна фотосесия, защото на нея са чисто голи. Изненадата се оказа голяма, защото едва ли някой е предполагал да види риалити двойката точно в тази светлина.

Какво още са намислили да направят преди да се оженят тази година, можем само да гадаем. От Елица пък става ясно, че тази гореща фотосесия е чакана отдавна.

Готови за сватба! Елица и Алекса разкриха, че... СНИМКИ

Провокативната фотосесия успя да разпали невъобразим пожар сред последователите на риалити двойката, които са меко казано силно впечатлени от не само от крайния резултат, но и от целия процес на работа, който също става пределно ясен във видеото.

"Днес заснехме една красива, лична, нежна, цветна, нестандартна за мен фотосесия, но така дълго чакана", разкри олимпийската ни медалистка по борба. А малко по-късно, не непременно по повод видеото, но и заради него, написа в мрежата: "Любовта е всеки ден. Не веднъж годишно, обичайте се". 

Елица сложи екстеншъни, а Алекса се пусна със сръбска топ звезда СНИМКИ

Припомняме, че Елица и Алекса, които станаха популярни покрай участието си в риалитито "Игри на волята", което Алекса спечели, се сгодиха в края на миналата година, а към днешна дата по-голямата част от организацията за сватбата е вече готова. Датата е ясна, поканите са готови, роклята на булката е избрана./show.blitz.bg