Елена и Стефания шашардисаха гости и зрители  в "Черешката", взеха на подбив и шеф Манчев СНИМКИ

Елена и Стефания шашардисаха гости и зрители в "Черешката", взеха на подбив и шеф Манчев СНИМКИ

Близначките Елена и Стефания шашнаха с поведението си в пореден риалити формат. Двете са познати от участието си в "Игри на волята", но ето, че се проявиха и в "Черешката на тортата".

Коментарите в социалните мрежи след участието им, са направо взривоопасни - каквито всъщност по поведение са и самите те. Както се казва - няма как да останат нечути и незабелязани, когато има обектив наблизо.

Шаш! Вижте какво правят Елена и Стефания от "Игри на волята" по време на карантината ВИДЕО

Елена и Стефания подготвиха истинска арт вечеря в уютен ресторант, който бяха украсили по стените с десетки свои картини.

Менюто им включваше: салата с айсберг, каперси, чери домати, авокадо и семки. Предястията - фурми с бекон и пица с моцарела и трюфелова паста, които обаче, не се харесаха особено на шеф Манчев. Това съвсем не стресна близначките, дори нещо повече - едната си позволи и да го имитира в ефир, разигравайки кратък скеч.

Елена и Стефания от "Игри на волята": Мислехме, че влизаме в тв предаване, а се озовахме в страната на чудесата

С много хумор приеха поднесената от тях храна и гостите - волейболистите Братоеви и баскетболистите Иванови. Петте двойки близнаци искрено се забавляваха, а резултата на Елена и Стефания, бе 44 точки, което им отнема шанса за плакет.

Въпреки шегите и усмивките обаче, коментарите за Елена и Стефания в мрежата на моменти бяха просто унищожителни. От типа на: "За пръв път не изгледах целия епизод, много лиготия, много нещо…", "Странни птици... Всичко им е на границата на артистичността и кича, та и готвенето. Но понеже обожавам Бет Харт, ще ги пиша артистични. Във всеки случай са ми доста по-симпатични от гимнастичките".

Но имаше и отзиви като "Хорааааа, тези двете ми доставиха удоволствие. Разтоварих се психически гледайки ги. Защо всички трябва да се доказват какви “майстори” са в кухнята? Стига с тези амбиции…. Това е шоу!, а не представяне на "топ" готвачи. Гледайте "под лупа" важните неща в живота….. Прекрасна вечер!"./show.blitz.bg

Коментирай

Ами,

Ами, 17.06.2021 18:43

Двете кокошки с общия мозък разалят седмицата на близнаците.Останлите са симпатични.

Ина

Ина 17.06.2021 19:13

Неприятни лигли.

keti64

keti64 18.06.2021 21:02

много лигави и неприятни бяха

боц боц

боц боц 19.06.2021 7:10

вафанкуло

ха ха Хо

ха ха Хо 20.06.2021 12:05

Не можаха да "блеснат"с цялата си простотия защото останалите близнаци ги респектираха с постиженията си и държанието си.