logo

Джулиана Гани и Илиян обявиха блага вест

Джулиана Гани и Илиян обявиха блага вест

Джулиана Гани и нейната половинка Илиян Найденов събраха част от съквартирантите на силиконката от последния „ВИП Брадър“ на щуро парти. Сбирката си имала цел. Влюбените гълъбчета съобщили на приятелите си нещо, което до момента пазили в дълбока тайна.

Сред отзовалите на поканата били устата журналистка Албена Вулева, гримьорът Цецо Андреев, бившата футболна звезда Стойко Сакалиев, рапърът Лош МС, оперната певица Весела Нейнски, както и съквартирантът на Джулиана от миналия сезон Антон Стефанов.

Под покрива на най-коментираната къща Джулиана не спираше да говори за книгата на приятеля си. „Детокс 2.0“ доби голяма популярност и всички нейни съквартиранти искали да си я закупят. Гани и Найденов решили да ги съберат на купон в столично заведение и на всеки един от тях да подарят по едно копие, което да им помогне да водят по-здравословен и пълноценен живот.

На седянката те обяви и още една тайна, а именно, че в найскоро време пускат своя линия чай и масла. „Чайовете ще бъдат за подобряване на имунната система и за пречистване на организма. Разработвани са над три месеца, правени са тестове и проби върху определен брой хора. Рецептата е подбрана от нас. Измислена е на базата на моя опит и знания, както и на визията на Джулка. Освен това пускаме и линия масла, които ще бъдат абсолютно натурални, без консерванти. Ще имаме фъстъчено, лешниково и бадемово масло“, призна пред наш репортер Илиян Найденов.

Поводи за наздравици не липсвали, а накрая веселата компания принудила екипът на заведението да им пусне чалга, макар мястото да е със съвсем друга музикална насоченост. Цецо Андреев бил най-доволен от смяната на жанра и за пореден път показал колко добре върти дупето под кръшните ритми.

 

Коментирай

Бек

Бек 17.01.2019 11:32

Опитват се нещо да измислят.. ам толкоз им раждат главите...масла и чай Направо откриха топлата вода

ПОЧИТАТЕЛ

ПОЧИТАТЕЛ 17.01.2019 13:21

"правени са тестове и проби върху определен брой хора" ... ПИХА ЧАЙЧЕТАТА ПО ВЕДНЪЖ-ДВАЖ ... И ВСИЧКИ ОСТАНАХА ЖИВИ ...

Ааай

Ааай 17.01.2019 19:50

Боже опази !!!

Кристина Николова

Кристина Николова 17.01.2019 20:04

Така звучи заглавието сякаш си чакат наследник

daaa

daaa 17.01.2019 20:18

A Az pomislih, che pak shte se zheni, xax, otkrili toplata voda s tezi masla i chaycheta !!