Джаферович проговори след хейта в "Игри на волята", призна си всичко

Джаферович проговори след хейта в "Игри на волята", призна си всичко

След като върху нея се изля безпрецедентна хейт вълна, Жени Джаферович най-накрая реши да направи коментар за участието си в риалити формата "Игри на волята".

В скорошно интервю пред Мон Дьо жената на Ваня Джаферович призна, че ако можеше да върне времето назад, не би приела да участва в шоуто, защото участието й се оказа доста проблемно и за нея самата, и за имиджа й.

Джаферович кърпи имидж след "Игри на волята", отдаде се на лукс и... ВИДЕО

"Записах се да участвам, за да изживея своята емоция на арената, на съветите. Не съжалявам, че не спечелих. Ако някой ме е надиграл, то значи така е трябвало. Не исках да ползвам грошовете, които имах. Не бяха мои, а на Генчо, които е спечелил сам. Можех да се спася, но не беше опция за мен", сподели блондинката.

Всъщност критиката се е отразила зле на Джаферович, която не е очаквала подобна негативна вълна. "Много хора ми споделят, че гледат играта от страна на стратегията, разбират какво съм направила и всъщност ме поздравяват. Самосъхраних се, не съм чела и интересувала от мненията.

Някои хора само ми споменаваха, че съм била манипулатор, че съм лъгала. Не съм обидена, защото тази игра е такава. Ако играта беше само за физика, то щеше да има участници само като Гого и Фифо", категорична е Жени.

Мъжът на Джаферович изригна: Бяхме тормозени, заплашвани! ВИДЕО

Риалити звездата е на мнение, че всеки в Игрите е бил със своя стратегия, която го е извела до определен етап от надпреварата за финала. "Бях по-добра от някои, надиграх някои хора. После се обръщат и ме наричат лоша. Ами, не... просто съм била по-добра в стратегическата игра от теб. Това остана неразбрано от зрителите и участниците.

Аз нямам проблем с никой от тях, но доста лицемерно ми се усмихват. Идват в бара ни, гледаме предаването, усмихват ми се, правят се, че ме харесват, а знам, че не е така. Аз няма да отида при друг човек, ако не го харесвам", заяви Джаферович. 

Все пак гримьорката не е съвсем разочарована от случилото се в Игрите, защото е успяла да намери и някои близки приятели, сред които са Мирела и Валери. А пък загубите никога не са я плашили.

Джаферович го закъса със здравето, призна си за липосукцията

Оказва се, че по време на излъчването на Игрите Жени и нейното семейство са преминали през много труден етап. Дядото на Жени е починал на 79 години, което е и най-голямата загуба за нея. "Много хора подценяваха вируса, но дядо почина от него. Беше много жизнен човек, винаги ни помагаше и с децата. Имахме надежда, че ще се оправи, но не се справи. Бях вкъщи, когато научихме, че е починал, гледахме Игрите", сподели през сълзи Жени.

Жени коментира и парезата на лицето си, която се е случила по време на бременността ѝ с дъщеря ѝ Леа. "Не съм била суетна и не съм суетна, но една сутрин станах и буквално не можех да си затварям лявото око. Пиех вода и тя изтичаше от устата ми. Не можех да се подложа на терапия, защото бях бременна, а лечението е тежко. Този период на забавяне доведе до последствия, които имам и до днес", каза още Жени./show.blitz.bg

Коментирай

Той

Той 06.12.2022 14:27

Еби си путката майна недъгава свиньо, на кур ма мазен мангал да се давиш

АХМАК ДОГАН

АХМАК ДОГАН 06.12.2022 15:17

Чок гюзела-мазно хубаво гъзенце......чок,чок,чок!

АХМАК ДОГАН

АХМАК ДОГАН 06.12.2022 15:20

В Турция ще си N 1.....

Даааа

Даааа 06.12.2022 17:19

Съжалявам за фациалиса който си получила и за радост си излекувала. Това е игри на волята, а не игри на интриги и манипулации. Добре е, че си разбрала да не се буташ в такива шоута. Бъди здрава, ти и цялото ти семейство.

ПРЕСТАНЕТЕ

ПРЕСТАНЕТЕ 06.12.2022 18:03

НАИСТИНА ПРЕСТАНАНЕТЕ С ДЖЕФЕРОВИЧ. И С ДВАМАТА!!! ПРЕКАЛИХТЕ ТОТАЛНО! НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА ЗА ТЯХ. ПИШЕТЕ НЕЩО ЗА СТОЙНОСТНИ БЪЛГАРИ КОИТО ГИ ИМА ВСЕ ОЩЕ!

Коко

Коко 06.12.2022 20:26

Кажи колко к.ра изяде докато тоя ритнитопковец тичаше по ливадите на Илиянци

К Ъ Н Ю

К Ъ Н Ю 07.12.2022 6:54

ДЯДО ДА Я БАРНЕ ЗА НАПУКАНОТО КЛИТОРЧЕ..

баста

баста 07.12.2022 11:37

Колкото повече сем.Джаферович се навират в публичното пространство толкова по-противни стават на 99.99% от аудиторията.

Така е

Така е 08.12.2022 0:18

Колкото повече сем.Джаферович се навират в публичното пространство толкова по-противни стават на 99.99% от аудиторията. Скучните им старомодни битовизми отвращават

майтап бе Уили

майтап бе Уили 08.12.2022 1:03

Майната им какво пишат, поне показа на цяла България, перфектно тяло.

Еди Койси

Еди Койси 08.12.2022 7:24

"Джаферович проговори ... " ?! Ами , че тя не млъкваше през цялото време , а сега щом е проговорила ... не ми се мисли.