logo

Две враждуващи звезди се бият за място в "Като две капки вода"

Две враждуващи звезди се бият за място в "Като две капки вода"

След като стана ясно, че забавното шоу "Като две капки вода" се завръща, започнаха спекулации за предполагаемите участници. Някои сами се предлагат на продуцентите и обещават невиждано шоу. Факт е, че това е единственото предаване, от което излизаш с положителен образ. Дори Златка Райкова успя да излъска скандалния си имидж, който по-късно във "ВИП Брадър" отново срина със земята.

Писателят Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс, е един от сигурните участници. Той е от звездите, които сами се предложили на продуцентите срещу скромен хонорар. От продукцията убеждават и Тита да се включи, която не е толкова добра в имитациите, но ще разчита на гласа си. 

Луда надпревара тече и между двама враждуващи гримьори, станали популярни в псоледните месеци. Цецо Андреев и Валентин Кулагин също имат мераци за имитаторското шоу. Първият показа във "ВИП Брадър", че му се отдава да имитира, макар да си личи, че по пеене е бил двойкар. 

Неговият колега Валетин Кулагин, с когото враждуват открито, също  потенциален участник в "Капките". Той открито заявил, че ще им вдигне рейтинга с такова шоу, за каквото дори не са сънували. И като нищо ще го направи, след като изнесе цял сезон на "Брадъра" на плещите си. 

Двамата с четките обаче имали категорично изискване другият да не бъде част от шоуто, което провалило първоначалния замисъл на екипа да ги сблъска в предаването и покрай скандалите им зад кулисите да си вдигнат рейтинга. 

Водещи отново ще са успешният тандем Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков, но все още се водят преговори с журито. Феновете на шоуто искрено се надяват Маги Халваджиян да замени старите муцини на оценяващите. Върви голяма дискусия за отстранявате на Фънки, който бил най-отрицателното нещо за шоуто./show.blitz.bg. 

Коментирай

Nikito

Nikito 27.01.2019 20:57

Яко.

Нина

Нина 28.01.2019 1:05

Би ми се искало да видя как Кулагин имитира Папи Ханс и неговата кекс-рецепта..

Капка

Капка 28.01.2019 23:49

Кулагин, плийз.

mors

mors 29.01.2019 0:19

Кулагина е една отвратителна противна противоестествена грешка на природата. Лапай си пишонките факан фрииийк ама не пред нас нормалните хора

Силвия

Силвия 29.01.2019 2:36

Кулагин!

Ели

Ели 29.01.2019 14:04

Какъв сблъсък? Кулагин е звезда от световна величина, докато другият гримьор не може да покаже нищо интересно. Кулагин може да вдигне рейтинга на което и да е шоу, където и да е по света!

Zlatena

Zlatena 30.01.2019 20:51

Майката и руската баба на психично болния психопат руснак Валентин Кулагин като дете са му казали ще той е най велик и другите деца не могат да му стъпят на малкия пръст и затова сега като голям е станал самовлюбен и невъзпитан