Две плеймейтки мерят сили в кухнята

Две плеймейтки мерят сили в кухнята

Идната седмица в кулинарната надпревара „Черешката на тортата“ сили ще мерят една бивша и една настояща плеймейтка. Става въпрос за младата Дениз Хайрула и за Светлана Гущерова, която преди да забременее се оттегли от светските среди.

Двете красавици ще се надпреварват за одобрението на шеф Манчев срещу оперната певица Весела Нейнски, хореографът и танцьор Атанас Месечков и бившият тв водещ Камен Алипиев-Кедъра.

Първи в ролята на домакин ще влезе Месечков. Той ще се развихри в кухнята с помощта на бележки от съпругата си. Танцьорът ще отвори вратите на дома си за гостите и зрителите и ще открехне завесата към отговорността да е баща на четири деца.

Втора готварските си умения ще покаже Дениз, която няма да се справи със задачата на шеф Манчев да напазарува само за един час и ще остане без необходими за вечерята си продукти. Няколко професионалисти ще й помогнат да нахрани гостите си.

Весела Нейнски ще организира пижамено парти, а менюто й включва традиционни български ястия. Кедърът пък ще върти точилки и тигани под зоркото око на съпругата си Боряна.

Честта да закрие кулинарната седмица се пада на Светлана. Тя ще се бори за победата с пищна вечеря, състояща се от петстепенно меню./show.blitz.bg

Коментирай