Драма! Влюбената домакиня от "Фермата" разкри: Мъжът ми ми изневеряваше! СНИМКА

Драма! Влюбената домакиня от "Фермата" разкри: Мъжът ми ми изневеряваше! СНИМКА

Една от жените във "Фермата" търпи системни унижения от мъжа си, но досега си е затваряла очите в името на семейството и детето. Домакинята Красимира, която се влюби в младия бизнесмен Митко Калайджиев по време на шоуто, от години понася изневерите на половинката си, без да каже гък, призна самата тя.

Единствено страхът от скандал я е спирал да се разрови и да извади кирливите му ризи.

Разкриха се! Любовниците от "Фермата" искат прошка от... 

Веднъж красавицата се събудила призори и установила, че бащата на сина й го няма вкъщи. Притеснена, решила да му звънне. Вместо мъжът й обаче, от другата страна на телефона изчуруликал женски глас:

Кого търсите? – попитала непознатата.

- Търся приятеля си – отговорила Красимира.

Драма! Участничка се развежда заради "Фермата"!

- Кой ти е приятел?

- Собственикът на този номер ми е приятел.

- Какъв приятел ти е?

- Интимен приятел.

- Ами сега не може да говори.

Ужас! Греда се стовари върху главата на участник във "Фермата" СНИМКИ

Когато мъжът на Красимира се прибрал вкъщи, тя се поинтересувала какво се е случило през нощта. Вместо обяснение, получила лаконичен отговор:

"Не знам, ровиха ми в телефона". В други случаи обяснявал, че му звъни или братовчедка, или съученичка. В един момент Краси спряла да се интересува от непознатите, с които мъжът й общува, за да не предизвика грозна разправия.

Съфермерката на Красимира Маргарита също отвори болезнената тема за изневерите в собствения си живот. Детската учителка разказа как е гледала сама детето и изцяло отменяла мъжа си в домакинството, докато той работел като управител на заведение.

Жените във "Фермата" хванаха брадвите! СНИМКИ

В един момент открила в телефона му съобщения от жени, които не познава. "Ани, Краси, Жени... направо превъртях", призна Маргарита./show.blitz.bg

Коментирай