Драма в семейството на Денис Хайрула от "Ергенът"

Драма в семейството на Денис Хайрула от "Ергенът"

Помните Дениз Хайрула от първия сезон на романтичното риалити шоу "Ергенът", която преди това се прочу и като любовница на бизнесмена Христо Сираков. В живота на риалити героинята напоследък не се случват никак радостни събития.

Брюнетката, която така и не успя да се пребори за сърцето на първия най-желан тв ерген у нас - Виктор Стоянов, изживява труден период в живота си, защото любимата й баба е напуснала този свят.

Плашат Дениз Хайрула с бой след това изказване за мъжете

"Почивай в мир, мила прабабо Мелиха!", пише Дениз под общата снимка с баба си, която е качила в профила си. А под нея очаквано много нейни последователи й изказват съболезнованията си.

Неотдавна риалити героинята нажежи много страстите със скандално изказване по адрес на мъжете и реакциите в социалните мрежи не закъсняха. Изказването тогава бе, че се отвръщава от мъже без пари, защото "ако един мъж не е богат, значи няма акъл, не е умен, нито амбициозен и не знае изобщо как да просперира", смята Хайрула./show.blitz.bg

Коментирай

Капитана

Капитана 18.09.2023 17:17

Доста невзрачно кадънче, не бих дал повече от 100 лв да го напълня с топло семе!

Неграмотници!!!

Неграмотници!!! 18.09.2023 20:29

Проверявайте какво пишете! Какво означава думичката "отврЪщава"???

loopleapet

loopleapet 19.09.2023 11:57

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами ------ https://welcome.to/biocom