logo

Драма! Силвена Роу побърка всички в "Мастър Шеф", замеряла участници с тави и чинии! СНИМКИ

Драма! Силвена Роу побърка всички в "Мастър Шеф", замеряла участници с тави и чинии! СНИМКИ

Звездомания и криза на възрастта здраво са разтресли готвачката от "Мастър Шеф" Силвена Роу. Ексцентричната блондинка, която се прочу в цялата страна след участието си като жури в едно от най-гледаните предавания, е решила, че вече е на върха на ВИП небосклона и тотално се е самозабравила.

Още в началото на снимките на новия сезон на кулинарното шоу, Силвена Роу започнала да се държи безобразно, ръсела обиди и заплахи към екипа и тормозела всички, разказа участник, който за малко да пострада и физически от агресията й, след като Роу метнала във въздуха тежка посуда – метална тава и няколко чинии.

Шеф Петров пак захапа колежката си Силвена Роу!

Според жертвите на Силвена тя и в предходния сезон е дала заявка за безцеремонно поведение, но тази година "благият" й нрав е достигнал до абсолютния си връх.

Циркове в кухнята: Шеф Петров се гаври с Манчев, сравни Силвена Роу с мумия... и още пикантни истории

Обкръжението й доскоро си е затваряло очите, защото е отдавало пристъпите й и на специфичната възраст, в която 56-годишната кулинарка е навлязла, но тя пък наскоро сама се похвали, че редовно си изследва кръвта в някаква лаборатория в САЩ, откъдето я уверявали, че има тяло на 36-годишна жена.

Силвена Роу пропи алкохол на фона на тежък метъл!

Този абсурд бе сериозно тиражиран, но вбеси по-образованите, които дори скочиха, че Силвена Роу хвърля опасни недоказани твърдения в публичното пространство, защото заедно с историята за "истинската" си биологична възраст, готвачката обяви, че има рецепта с кълнове от броколи, която лекува рак.

По време на снимките на "Мастър Шеф", освен към екип и участници, Роу проявявала грубост и към колегите си в журито – Андре Токев и Петър Михалчев, категорични са очевидци.

Упорит ухажор следи Силвена Роу навсякъде!

Двамата били втрещени от неадекватното й поведение, но се сдържали и мълчали от възпитание, защото подозирали, че рязката промяна в поведението на иначе атрактивната готвачка се дължи на нейната менопауза.

Изблиците на Силвена Роу най-вероятно ще стигнат и до чуждестранните шефове на bTV. Публична тайна, че телевизията показва специално отношение към нея, като й осигурява всякакви удобства и грижи в София, дамата дори имала собствен кабинет на снимачния сет на "Мастър Шеф". Това обаче рязко ще приключи, ако от екипа се оплачат на ръководството и този сезон на Мастършеф може да се окаже последен за Силвена Роу./show.blitz.bg

Коментирай

Били

Били 05.04.2020 21:47

Е, готвачи много. И Лео не беше успешен избор, мина и той по реда си. Двайсет години не научи български,а го разнасят по телевизиите.....ще намерят друг и на мястото на Този, щом я гони звездоманията. Щото вече трябва критическата да е отминала.

Мимокмок

Мимокмок 25.08.2020 21:26

Тая пък коя е?Проста готвачка!!!!!!Тресла я звездомания!!!!!И забравила българския език!!!!Комплексарка!!!!!!