Драма! Наско от Hell’s Kitchen страда неутешимо за... СНИМКА

Драма! Наско от Hell’s Kitchen страда неутешимо за... СНИМКА

Атанас Балкански е може би най-харесваният мъж в тазгодишната селекция в "Кухнята на Ада" в Hell'Kitchen. Чаровникът, който почти винаги се справя на ниво с поставените от Шеф Виктор Ангелов задачи, в личен план съвсем не е толкова успешен.

Оказва се, че Наско няма човек до себе си, защото все още не може да забрави бившата си приятелка Йоана Лалова. Двойката трябвало да се раздели, въпреки голямата си любов, защото обстоятелствата го наложили.

Наско и Йоана били даже пред годеж, но до сватба така и не се стигнало, пише "Галерия". От този момент нататък досега той се отдава изцяло на кариерата си, а за любовта все не намира желание.

Изненада! Шеф Ангелов вдига сватба! СНИМКИ

Един от най-харесваните мъже в кулинарното шоу работи като главен готвач в елитен столичен ресторант. Има над 8-годишен опит в професията у нас и в САЩ. Именно в Америка се запознава с Йоана, която е родена там.

Шеф Виктор Ангелов: Спрем ли да изискваме, всичко е крах!

Както е добре известно, Наско е един от последните участници, влязъл в "Hell’s Kitchen". Той бе резервата на Шеф Ангелов, след като Димитър Иванов се издъни и се наложи принудително да напусне формата. Вместо да влезе в мъжкия отбор обаче, за изненада Балкански се присъедини към женското царство./show.blitz.bg

Коментирай

Бил

Бил 29.03.2020 13:35

Симпатяга е и доста възпитан.

Ками

Ками 29.03.2020 19:27

На фона на останалите селски,този млад мъж е аристократ!!!!

Iveta

Iveta 30.03.2020 12:57

Kakvi sa tezi gluposti?! Dvamata sa priqteli ot deca!

Ивчо

Ивчо 30.03.2020 13:51

Какво му е аристократското? Никаква емоция,усмивка,коментар.Мълчи като рибите,които готви.Все едно не готви с неговите колеги, а е сам на струг в някое хале. Незабележим в шоуто, но шефа мисли друго...на финал

Galq

Galq 30.03.2020 14:38

Ivo kakvi kolegi be? Te tiq kokoshki go napravoha lud! Malchi mi, toi e tam za da gotvi ne da ti pravi shou na teb!