logo

Дъхът на Джулиана Гани спря от изненадата на любимия й

Дъхът на Джулиана Гани спря от изненадата на любимия й

Гаджето на Джулиана Гани – Илиян Найденов, за който не спряхме да слушаме по време на целия сезон на „Брадъра“, се постара да й направи паметно посрещане. Той покани най-верните й приятели в столичен ресторант, с което успя да изненада и разчувства половинката си. Цяла вечер Джулиана разказва на дружките си емоциите от Къщата, а приятелите й не пропуснаха възможност да попитат за мнението й за всеки един от останалите съквартиранти.

В разгара на вечерта приказките бяха заменени от танци и веселото настроение завладя всички. Журналистът Антон Стефанов, с когото Джули дели един покрив в предишния сезон на „Брадъра“, хвана микрофона и изпя един от емблематичните хитове на Сашо Роман. Самата Джулиана не се стърпя и неговото изпълнение се превърна в успешен дует. Къде на шега, къде не – силиконката заяви пред приятелите си, че вече се замисля за музикална кариера, след като получи толкова поздравления за вярното пеене.

На видеостените в заведението се въртяха снимки на красивата пловдивчанка, а един от приятелите й бе монтирал специално видео с най-забавните моменти от престоя й в Къщата. Това разчувства плеймейтката с големи гърди и разцелува всеки един от гостите си.

Оказа се, че това не е единствената изненада от страна на влюбения до уши Илиян. Той използвал шанса, че половинката му я няма и организирал много мащабна екзотична ваканция за двамата. Само ден след финала на „Брадъра“ двамата се отправиха на триседмична почивка на Филипините. В програмата им са включени и други дестинации, които Джулиана ще научава впоследствие. Това е част от изненадата. Влюбените гълъбчета ще прекарат коледните и новогодишните празници далеч от родината и близките си. Обратният полет е чак на 2 януари.

 

Коментирай

а бе......

а бе...... 18.12.2018 12:13

.....ега ти цървулите!

taka e

taka e 19.12.2018 12:51

Мощен крем премахва гъбичките от ноктите завинаги ! Сложи край на тези мъки ! Купи крема от този линк- копирай линка в браузера си ! http://bit.ly/2DCo43S

СМЪРДЯЩИЯТ НА СПЕРМА И ЛАЙНА ДЪХ

СМЪРДЯЩИЯТ НА СПЕРМА И ЛАЙНА ДЪХ 19.12.2018 20:11

ВСЕ НЯКОГА СПИРА !

МАЖИ СЕ С ЛАЙНАТА МИ И ГЪБИТЕ ЩЕ ТИ МИНАТ !

МАЖИ СЕ С ЛАЙНАТА МИ И ГЪБИТЕ ЩЕ ТИ МИНАТ ! 19.12.2018 20:13

.