logo

Дичо трепери от чалгата и танците

Дичо трепери от чалгата и танците

Дичо е един от участниците в новия сезон на популярното предаване "Като две капки вода". Гласовитият певец признава, че е дългогодишен почитател на шоуто и е било немислимо да не приеме поканата за участие отправена от продуцентите. 

Като изпълнител се чувства вече пораснал и изграден като стил, затова не му се налага да влиза в чужди образи и да имитира колеги. Но като дете често се опитвал да имитира движенията на любимите си звезди. Тайничко се надява, че оттогава артистичното в него се е запазило и сега ще му влезе в употреба в шоуто. 

Дичо има страхове от "бутона на късмета". В никакъв случай не иска да му се падат чалга звезди, както и народни изпълнители. Той страни от тези два стила и няма да му бъде комфортно да влезе в кожата на тези изпълнители, пък смята, че ще се и изложи. 

Виж женските образи по никакъв начин не го смущават. "Готино е да имитираш жена, защото във всеки от нас го има наполовина женското и наполовина мъжкото - от мама и от татко. Ако имаш усещане как да носиш токчета, това обаче не означава, че си т.нар. джендър, само да не ти стане навик", смее се известният изпълнител. 

От пеене Дичо не се плаши, но танците са проблемът му в шоуто. А от продукцията със сигурност ще му изпратят някой образ с много силна хореография, от която свят да му се завие. Шоуто ще е пълно, а зрителите са зажаднели вече за любимото си телевиионно предаване. За първи път продуцентите залагат изцяло на отбор професионални певци, така че ни чака здраво пеене, но да видим дали ще го докарат и до актьорска игра.

Останалите участници в шоуто са Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс, Стефан Илчев, Милко Калайджиев, Мария Илиева, Петя Буюклиева, Деси Добрева и Тита./show.blitz.bg

Коментирай