Даниел Бачорски влиза като актьор в "Съни бийч", ето каква е ролята му

Даниел Бачорски влиза като актьор в "Съни бийч", ето каква е ролята му

Бизнесменът Даниел Бачорски навлиза все по-дълбоко в дебрите на шоубзинеса. След невероятния успех на неговото собствено риалити за живота на семейството му, сега идва ред и на роля в обичан български сериал. 

Забавният Бачорски ще изгрее на малкия екран с роля в сериала "Съни бийч", чийто трети сезон се излъчва отскоро по bTV.

В новия епизод на сериала на 3 март ще стане ясно, че за героите всичко трябва да се случи по трудния път. 

На хоризонта ще изгрее съвсем нов персонаж – Италианеца (Петър Антонов), приятел на лудия хер Линдеман. В него Гомес ще види възможност да спаси хотела, но първо ще трябва да го опази от странните прищевки на елитния гост.

Даниел Бачорски ще направи своя актьорски дебют като влезе в ролята на чистач, който трябва да направи всичко възможно престоят на Италианеца в хотела да е приятен.

Междувременно Младен (Иво Аръков) ще продължава да се бори да спаси годеницата си Дарина (Лидия Инджова) от бившия ѝ приятел Калин (Любомир Ковачев). Двамата най-после ще се срещнат, но дали категоричността на Младен ще бъде достатъчна за завърналия се арабски зет да се откаже от плана си за отмъщение, ще стане ясно впоследствие.


За капак на всичко приготовленията за кръщенето на Митко – синът на Ивон (Евелин Костова) и Никола (Явор Бахаров), ще текат с пълна сила и докато всички опити на пиколото Жоро за организация пропадат, Гомес ще вземе нещата в свои ръце.

Веднага след "Съни бийч", от 21:00 ч. програмата на bTV продължава с новия криминален трилър "Алфа", където дълбоко пазени тайни ще започнат да излизат наяве. Случаят, който някога е съборил психиката на един от най-добрите следователи – Максим Ръсин (Стефан Вълдобрев), ще изплува на повърхността, за да напомни, че нищо не е такова, каквото изглежда.Групата във "Фризера" ще продължи с опитите си да се доказва на Ръсин, но нов любопитен случай ще събуди у всички тях забравените им кошмари. А докато четиримата бъдещи следователи - Рая (Валентина Каролева), Крис (Спартак Пентелеев), Мина (Виолина Доцева) и Филип (Георги Богданов), работят, психоложката Жана (Мария Силвестър) ще разкрие тъмните им страни чрез детайлен психологически профил. Какви травми тлеят в семейните отношения на героите и как те ги използват, за да заблестят в професионален план – гледайте "Алфа", за да разберете./show.blitz.bg
 

 

 

 

 

Коментирай