Данчо от „Фермата“: С Камелия съм, но на косъм от смъртта

Данчо от „Фермата“: С Камелия съм, но на косъм от смъртта

Данчо от „Фермата“, който завъртя страстна любов с Даяна Ханджиева, призна в интервю за „Преди обед“, че продължава да живее с годеницата си Камелия в родния град Габрово.

С нея изкарал и Коледа, но после трябвало спешно да влезе в болница заради усложнения от коронавирус. Въпреки че два теста показали, че е отрицателен за китайската зараза, третият излязъл положителен.Данчо бил с единия крак в гроба, призна самият той-не можел да диша, краката му отказали и той дори не можел да стане от леглото, а освен това поддържал десетина дни много висока температура, която буквално го смазвала.

Бил закаран в болница с линейка, където го стабилизирали, но все още диша трудно. Данчо предполага, че се е влошил след като бягал и седнал потен на дивана у дома.

Той призова всички да се пазят и призна, че първото нещо, което ще направи след изписването си е да се прибере у дома и да прегърне годеницата си Камелия, пише "Хотнюз". 

Така той категорично опроверга спекулациите, че продължава да поддържа любовна връзка с Даяна. В интервюто той дори не спомена името й, въпреки провокативния въпрос на кого ще се обади, след като оздравее. Hotnews.bg припомня, че в един от последните епизоди на „Фермата“ той призна, че първият човек, на който ще се обади след края на предаването е именно Даяна./show.blitz.bg
 

Коментирай

http://kameridimitrovgrad.eti.pw

http://kameridimitrovgrad.eti.pw 06.01.2021 13:44

http://kameridimitrovgrad.eti.pw

абе,

абе, 06.01.2021 13:47

Стига сте натрапвали тоя противняк ДанЮ Жалкия.

987

987 07.01.2021 17:59

В сутрешно предаване с едната, в вечерно с другата, то пък Даню един хубавец богаташ интелигент абе супер мен че чак се чудя миличкия как отбива тълпите от поклонички

Ойл Кинг - Рашид

Ойл Кинг - Рашид 08.01.2021 20:36

Леке.

7777

7777 11.01.2021 21:57

Като двойка бяха страхотни, По отделно два боклука.