Цвети и Виктор от "Фермата" отпътуваха заедно за Лондон, а причината е... СНИМКИ

Цвети и Виктор от "Фермата" отпътуваха заедно за Лондон, а причината е... СНИМКИ

Цвети и Виктор от „Фермата“ 7 заминават заедно за Лондон. Те изумиха всички с намеренията си, които се оказаха благотворителни. 

Култовите риалити звезди обединяват сили, за да направят нещо неистина човешко. А българите зад граница вече ги очакват, тъй като Цвети и Виктор споделиха какво ще носят със себе си. 

Те ще участват в благотворително събитие в Българския културен институт (БКИ), което ще се проведе в събота, 11 декември, от 17:00 ч. Целта е да се съберат средства за възстановяването на манастира „Св. архангел Михаил“, край който се провежда настоящият сезон на „Фермата“.

„Ще занесем 50 „Алманах“-а, така че българите в Лондон ще могат да си купят това полезно четиво“ – споделиха Цвети и Виктор пред LadyZone.bg.

„Благодаря на участниците във „Фермата“ 7, че отделиха толкова време и усилия за възстановяването на манастира. Благодаря и на Българския културен институт в Лондон, че откликна и прие да бъде домакин на събитието. Освен по дарителска сметка, българите в Лондон ще могат да направят дарение и на място“ – уточни за сайта ни Цветелина Иванова, организатор на събитието.

През 1978 г. Шумският манастир „Св. архангел Михаил“ е обявен за паметник на културата с художествено значение на местно ниво.

До църквата има жизнен дъб на повече от 400 години. Вътрешността на църквата е изписана с характерната за XVI – XVII в. живопис. Изобразени са Христос, Страшният съд, светците конници Георги и Димитър и патрона на църквата./show.blitz.bg

 

Коментирай

Анонимен

Анонимен 10.12.2021 12:33

Страхотни млади хора със силен български дух.Адмирации за инициативата която са поели!!!

Ами

Ами 10.12.2021 18:20

Секс на живо ще има ли или поне свирка?

Анди Уорхол

Анди Уорхол 10.12.2021 18:27

На всеки се полагат 15 минути преходна слава. Сега е редът на тия два плужека.

ха ха Хо

ха ха Хо 10.12.2021 18:29

Цветка Пайетка ще облече ли ламеното рокле и ботушите над коляно докато разпродава ''Алманаха'' който така и не прочете докато беше във''Фермата''.Навън пък изобщо няма и да си направи този труд.

........па

........па 11.12.2021 10:10

Трябваше да вземат от консервите "Фермата'' на Късокрачко и Дебелогъзко да ги пробутват на емигрантите та да понапълнят бездънните гуши на злобните и алчни джуджета.

Катя

Катя 11.12.2021 18:30

За пореден път се убеждавам, че българинът е дребна души а и злобар, четейки коментарите ви се погнусявам.Елементарни твари, които нищо не сте сътворили в живота си.