Честито! Ганка и Ванко станаха родители, бебето им е... ПЪРВА СНИМКА

Честито! Ганка и Ванко станаха родители, бебето им е... ПЪРВА СНИМКА

Ганка и Ванко са на седмото небе от щастие, защото вече са щастливи и горди родители. Преди броени часове популярният фитнес инструктор показа в профила си в социалните мрежи, че вече е станал горд баща, а на кадъра се вижда и усмихнатото лице на майката.

Риалити героите, които добиха по-широка популярност след участието си в екстремното шоу "Сървайвър", няма да крият щастието си. Тяхното момченце е вече на бял свят и ще носи името Лео, както става ясно от поста.

Ганка и Ванко от "Сървайвър" показаха новата къща ВИДЕО

"Добре дошъл в живота ни, Лео!", пише развълнуваният Ванко в профила си. А Лео се е родил под вещата грижа на специалисти в Първа специализирана акушеро-гинекологична болница "Света София". По време на раждането е асистирала и участничка от друг формат - "Фермата", а именно един от най-уважаваните гинеколози у нас - завеждащият отделение по гинекология д-р Мажена Панова.

Известно е, че в ръцете на д-р Панова са проплаквали за първи път децата и на други на популярни българи като Мария Илиева, Димитър Рачков, Криско, Евтим Милошев, Мадлен Радуканова.

Под поста на Ванко пък, се изля море от честитки за бебето!

"Обичаме го! Добре дошъл и тук", тише на младото семейство Ирина Тенчева, съпругата на продуцента на "Фермата" Иван Христов.

"Честита радост! Да ви е жив и здрав малкият юнак, много да ви радва и само поводи за гордост да имате с него. Винаги усмихнати", им желае и  Людмила от първи сезон на "Ергенът". Още поздравления поднесоха и Орлин Павлов, Симона Пейчева и др.

Наскоро Ганка и Ванко показаха и още една сбъдната мечта, която стана факт непосредствено преди появата на детето им - тяхната къща мечта./show.blitz.bg