Черни облаци са надвиснали над Мартин в "Игри на волята"! Още тази вечер ще...

Черни облаци са надвиснали над Мартин в "Игри на волята"! Още тази вечер ще...

Тази вечер в "Игри на волята" ще се случи нещо, което ще преобърне играта и ще размести коалициите за пореден път. Черни облаци ще надвиснат над Мартин Елвиса и ще бъде прокуден от племето си. 

Момчил има привилегията да залага на кастинг битката. Ако познае кой ще спечели битката - ще си подсигури храна докрая на сезона, но ако загуби - ще трябва да изпрати един от племето на Старейшините при това на Гладиаторите. 

И съвсем естествено Момчил решава да изпрати Мартин в другото племе и да си подсигури по-мирен престой в шоуто. Именно Мартин е този, който дърпа конците в синьото племе и създава напрежение сред останалите. 

Мартин не го чака нищо хубаво в другото племе, където се намират Мастагарков и Виолета. Те са най-големите му врагове в шоуто и с нетърпение очакват да си му върнат всичко. Ще се съюзят срещу него и ще го номинират всеки път. 

Но Мартин успява да се преботи и остава до финалната тройка в предаването. Всички вече знаят, че големият победител е Иван Рълев, след него остават Момчил и Мартин. Краси Дунев и Мастагарков са в челната петица./show.blitz.bg

Коментирай

buy

buy 11.11.2023 13:05

браво блиц, ако е вярно.. цакайте им аудиторията.. тоя път е толкова плоско нагласен сценария, че чак жалка работа..

Абе вие верно ли

Абе вие верно ли 11.11.2023 13:13

Ей до оня ден писаха че във финалната тройката са мастагарков, рълев и Крум сега обръщате палачинката ебахти измисленяците,, журналисти"иначе се наричат аман от толкова познавачи......

Паляк

Паляк 12.11.2023 12:23

Абе тоз Мартин е голяма жена. Те жените не ги правят тези корвенски номера

МОЛИ

МОЛИ 13.11.2023 12:27

ТОЗИ МАРТИН НЕ Е НИКАКВА ЖЕНА,А НАЙ ГОЛЯМИЯТ ПРОСТАК.ЕДНА ЖЕНА ,ТА БИЛО ТО И ВИОЛЕТА,НЕМОЖЕ ДА БЪДЕ ТАКЪВ КАЛТАК!!!!!НО,СЕ ОКАЗА,ЧЕ ТОЙ И В ЖИВОТА Е ТАКЪВ.ТАКА,ЧЕ ВСИЧКО СИ ИДВА НА МЯСТОТО!!!!!!!!!