Цецо от "Игри на волята" издаде тайната, изглежда така благодарение на... ВИДЕО

Цецо от "Игри на волята" издаде тайната, изглежда така благодарение на... ВИДЕО

Цветелин Гешов от тазгодишния сезон на "Игри на волята" приковава погледите още с първите си прояви в екстремния риалити формат. Причината е добрата му физическа форма, в която той инвестира голяма част от времето си в реалния живот.

Зад издръжливостта му стоят много тренировки и режими, на които и олимпийски шампиони вероятно биха завидели предвид крайните резултати. При все, че той дори не се занимава професионално с фитнес, защото по професия е предприемач и собственик на бизнес недвижими имоти.

Срам и позор в "Игри на волята": Големите мачовци се изложиха брутално, молят се за... ВИДЕО

Цецо се описва като смел и рисков играч, а доколко обича риска, тепърва ще става ясно в "Игрите". Преди да разберем това обаче, научаваме и тайната за здравото му тяло. Нарича се кросфит. В скорошни постове в Инстаграм Цецо показва и как протича една негова тренировка, която със сигурност не оставя равнодушна нито една негова фенка.

Той разделя тренировките си на сетове и повторения. Залага на мъртва тяга, за да изгради мускулатурата на гърба и краката - прави четири сета, в системата за повторения 2.2.2. 

След това Цецо ни показва как прави повдигане от лег. Подробно е обяснил в кой сет, колко тежест да се използва и колко повторения да се направят. В следващите сторита показва още упражнения – гребане, бърпита, ски-ерг и още други./show.blitz.bg

Коментирай

Божееее

Божееее 14.09.2023 14:58

Оставиха крехките момичета да се мерят с бичетата и да мъкнат варели. Безобразие…..Тая бременна водеща започна да ги хули накрая. Ама той Господ гледа….Перверзна нагласена игра, достойна за съд и присъда.

Хахаааа

Хахаааа 14.09.2023 15:01

Цецо смешника с оскубани и нарисувани Вежди….и нисък като тапа…

MOLI

MOLI 14.09.2023 17:14

ТАЗИ ГОДИНА ПРЕДАВАНЕТО Е ПЕРВЕРЗИЯ.КАК МОЖЕ ТЕЗИ МОМИЧЕТА ПО 20 КИЛА ДА СЕ СЪСТЕЗАВАТ С ТЕЗИ БИЧЕТА.КАК Е ВЪЗМОЖНО И ДОПУСТИМО ДА ВЛАЧАТ ТЕЗИ ТЕЖЕСТИ ЖЕНИ.ПРОДУКЦИЯТА Е ЗА СЪД.И КАКВО ПРАВИ ТАЗИ БРЕМЕННА ЖЕНА ТАМ???

Коко

Коко 14.09.2023 20:40

Беше готино предаване, но след гаврата със жените не го гледаме. Пълно извращение. Само силови игри. Тези жени нямат шанс срещу парапитеци те. Отгоре на всичко търпят и обиди. И водещите се кефят.

Коко

Коко 14.09.2023 20:53

Какво ни я навирате тая мутра. Пишете за извращението със амазонките. Даже бременната се подиграва със тях. И тези бойци със плоските чела също. Отвратително предаване.