bTV изгуби и последната си "ракета-носител"

bTV изгуби и последната си "ракета-носител"

След присъдата, която шеф Андре Токев получи заради шофиране в нетрезво състояние, заради която лежа дори зад решетките, той бе реабилитиран от Нова тв.

Кулинарният гуру отново се завръща на екран рамо до рамо с колегите си от първите сезони на „Мастършеф” Виктор Ангелов и Петър Михалчев, но този път в "Хелс Китчън".

Цвети от "Хелс Китчън" се оказа, че работи като...

Феновете на кулинарните формати са във възторг от идеята на Нова телевизия да събере на екран трима от големите в бранша – Андре Токев, Виктор Ангелов и Петър Михалчев.

Припомняме, че това стана ясно още преди два месеца, когато Михалчев публикува снимка от снимачния процес в „Кухнята на ада”. В сряда горещата новина бе потвърдена и от медията – кулинарните „тенори”, както ги нарекоха в NOVA, се завръщат заедно на екран, но не в „Мастършеф”, а в „Хелс Китчън”.

Те ще се изправят срещу 8 нови готвачи, които ще се борят за място във формата. По този начин NOVA събира най-големите кулинарни звезди в родния ефир – тримата от „Мастършеф” плюс колегата им шеф Иван Манчев, който раздава кулинарно правосъдие в „Черешката на тортата” и „Кошмари в кухнята”. По ирония на съдбата трима от четиримата стават популярни в конкурентната bTV, която обаче ги изпусна.

Тазгодишното издание на „Кухнята на ада” се различава от предишните, тъй като не само включи още шеф готвачи, освен основния водещ Виктор Ангелов, но е и доста по-забавна. Прави впечатление, че шеф Ангелов крещи все по-малко и все повече се смее и шегува, в действие е включен звезден отбор, който забавлява с чувство за хумор и интересни игри. Сега се дава шанс и на нови участници да влязат в играта в движение, пише "Уикенд".

Така освен традиционната аудитория на предаването, пред екраните се събират и нови групи зрители. В bTV пък отдавна обявиха кастинг за нов сезон на „Мастършеф”, който обаче очевидно няма да види бял свят скоро. Медията все още не е наясно кого ще вкара в новото си жури, след като изгуби и Токев, и Михалчев. Тук е мястото да отбележим, че и последната им ракета-носител – Силвена Роу, също се увърта около Нова тв в последно време./show.blitz.bg

Коментирай

Лъжи

Лъжи 09.03.2023 15:38

Андре продължава да се увърта около БТВ.Заради повече пари, но оттам са му отрязали квитанцията, защото Мария Жекова е далеч по-скромна и хубава от Шнапса.А алчната женичка на Бухала му изяде главата.Сега гледа като бито куче по Нова

Абе незнам

Абе незнам 09.03.2023 15:52

Абе гледам ги, готвя си , гледам ги... и си викам "не знам". Какви готвачи са, какви дипломи и от къде имат? Ангелов е прост чирпак в Шератон, това е! Цял живот в Шератон, който не е известен с нищо в кулинарията.За Уолдорф например, има салата...Тук нищо, ама от сърце! Камо ли звездичка на Мишлен!

Артелчик-кашавар

Артелчик-кашавар 09.03.2023 16:15

Кога сготвите за цял полк ми звъннете, айде у десно. ;)

До Артелчин

До Артелчин 09.03.2023 16:51

Бил съм в казармата, година и половина! Така добре готвехте, че често 400 души влизаха в столовата и излизаха от нея веднага! Особено като готвехте пача или лучена супа с русенско варено или превехте чай от разтворен във вода мармалад! Та , количествот не означава качество!

До Артелчик 2

До Артелчик 2 09.03.2023 16:55

Щях да забравя и великите ви десерти. Спомняш ли си на какво викахме медузи? А така наречената слонска чикия, или грис с вода и нищо друго! Грис халвата също беше велика, даже и прасетата дето се гледаха в поделението, я ядяха като няма какво друго! Всичко крадяхте, това е факт, кашаварю!

двььь

двььь 09.03.2023 23:51

Затворникът се завърна. Беглецът от полицията по спирачни дискове.

До АртелчиН и Артелчик 2

До АртелчиН и Артелчик 2 11.03.2023 2:56

Нищо подобно, Все не ни достигаше храната- вкусна, питателна, разнообразна, здравословна. Относно кулинарните предавания - истерии, крясъци, тъпотии и нито грам професионализъм. Отврат.

тази пияна кратуна

тази пияна кратуна 11.03.2023 7:03

мафиотските медии я превръщат в възпитателна както правят с всичко останало.