Брадърът Здравко заряза жена и три деца и отпраши за Дания

Брадърът Здравко заряза жена и три деца и отпраши за Дания

Първият победител в “Биг Брадър” Здравко Василев заряза семейството си и отпраши за далечна Дания, похвали се самият той във Фейсбук. Гларусът от Приморско живее в затънтеното селце Килелай, което се намира в най-северната точка на скандинавската държава, а населението му е не повече от 6 хиляди души.

Причаната Здравко да зареже жена си и трите си деца – Яница, Зорница и Влади, който е на 6 месеца, е финансова.

Както е известно, Василев стопанисва малък семеен хотел в родния си град, но туризмът не е достатъчен, за да може риалити звездата да издържа домочадието, пише “Галерия”.

Запознати с живота на Здравко споделят, че той не за първи път отива в Дания да спечели някой лев като строителен работник. Явно и сега е решил да използва времето до откриването на новия летен сезон и вместо да стои със семейството си, е предпочел да хване самолета за Дания./show.blitz.bg

Коментирай

reni

reni 09.06.2020 22:59

това семейство не ми е от най-синпатичните, особено след смени жената и христина се напави на важна да унижи др. семейство, толкова долно и пошло от нейна страна, а държанието на здравко също не беше похвално, затова никакво съжаление

ми,

ми, 12.06.2020 18:24

Браво за него.Това е грижа за семейството.Няма срамна работа,не реве като други хотелиери,че държавата трябва да им достави туристи.