Бомба! Куков от "Игри на волята"лъска чисто гол и взриви с еректирал член СНИМКИ 18+

Бомба! Куков от "Игри на волята"лъска чисто гол и взриви с еректирал член СНИМКИ 18+

Най-големият дразнител в "Игри на волята" изгря така както майка го е родила. Пикантните кадри изтекоха в Туитър, където както е известно се толерират XXL снимките.

Димитър Куков определено се изяви не само като силен играч на фронта в "Игри на волята", но и като един от най-характерните участници. Младежът показа поразителна уста ала Кулагин във "ВИП Брадър" и за нула време успя да стане топ дразнител в отбора на "Непобедимите". Макар и за поведението да е основно провокиран от актуалния Капитан на тима - Генчо.

От няколко дни Куков е тема номер 1 и заради пикантните му голи снимки, които се появиха в социалната мрежа Туитър, пише "Хотнюз". На тях обаче не се вижда само тялото на мускулягата, но и еректиралия му полов орган плюс задните части.

 

На качените снимки се вижда, че те са копирани от друга платформа, в която младока очевидно се подвизава, защото се вижда, че са от профил с инициалите на имената му.

Възможно е и да е прословутата Onlyfans, където много българи припечелват дребни суми от месечни абонаменти срещу еротично съдържание от тяхна страна.

Има и пикантно видео, в което Куков е заел доста предизвикателна поза с акцент върху задните му части. Вероятно това ще породи слухове и за неговата сексуалност, която към момента все още не е засягана от участниците в предаването на Нова телевизия.

Появи се видео, в което Куков си показва задните части. Кадър може да видите ТУК. Има и снимка на мъжкото му достойнство, която също е свалена от профила в еротичния сайт.  Нея може да видите ТУК!