Бомба: Алекс най-сетне каза с Виктор ли е и разкри нещо шокиращо ВИДЕО

Бомба: Алекс най-сетне каза с Виктор ли е и разкри нещо шокиращо ВИДЕО

Най-сетне Алекс Гърдева призна дали е заедно с Виктор Стоянов и какви точно са отношенията им след края на динамичния първи сезон от "Ергенът". Психоложката, която бе част от риалити формата и сама напусна битката за сърцето на Виктор, призна, че вече й е разрешено да говори. 

Разбира се, тя не уточни кой й е дал червена светлина по темата, но зрителите коментират, че най-вероятно това са продуцентите на шоуто, чиято цел очевидно е била да се вдигне допълнително шум около формата. 

Ето какво каза и Александра в специално видео:

"Искам да отговоря на най-задавания от вас въпрос. Много хора ме питат дали съм с Виктор. Те ми казват, че не съм права да мълча. Днес получих зелена светлина, за да направя това нещо. Не съм с Виктор. Ние с него сме приятели. Придружи ме, когато беше събирането, просто защото аз преживях адски много там и той го е видял. С него имам приятелски отношения. Той е приятно момче, искам да му пожелая всичко най-хубаво - на него и на бъдещата му приятелка, или настояща, ако има такава в момента. Той заслужава да е щастлив и е един кавалер, който за тогава е взел неговото решение.

Тогава, ако се беше случило, можеше да се случи. След това мина много време, ние се бяхме отдалечили много. И двамата сме много заети и нямаме такива усещания вече един към друг. Той иначе е прекрасно момче. Пожелавам му много щастие.

Обичам ви, искам да ви благодаря за цялата подкрепа, която получих от вас през цялото време. Благодарна съм, че вече имам възможност да кажа истината. Аз съм сама, нямам приятел. Може би защото нямам и време, много работя. Оправям си апартамента, който си купих наскоро"./show.blitz.bg

Коментирай