Боби Манекена хвърли бомбата: Пиленцата от Монако се разделиха! СНИМКИ

https://show.blitz.bg/rialiti/bobi-manekena-xvrli-bombata-pilencata-ot-monako-se-razdelixa-snimki-1 Show.blitz.bg
Боби Манекена хвърли бомбата: Пиленцата от Монако се разделиха! СНИМКИ

Боби и Нина от "Смени жената", които станаха популярни като Пиленцата от Монако, продължават да предизвикват вниманието в социалните мрежи - и най-вече подигравките на потребителите.

Последната изцепка на Нина - да се прибира у нас с влак и автобус, докато обяснява наляво и надясно в какъв лукс живее, изби рибата. Не само тази истина обаче, изплува на бял свят, а и една доста по-сериозна.

Пълен шаш! Лъсна цялата истина за Пиленцата от Монако, оказа се... СНИМКА

Оказва се, че Боби и Нина са се разделили, а причината е повече от любопитна и беше показана от meme и личен чат.

"Тя вече си намери някой, който да я вози, не остана сама", пише Боби, обвинявайки вече бившата си половинка с репликата "тя се дъни". 

Въпросните сторита, за които Боби пише, най-вероятно са същите, на които Нина се вози в някакъв автомобил, а обяснява, че семейният се занимава с превози. Освен това, Боби Манекена се оказа и играч, който вече има очи и за други жени.

Любопитна подробност е, че Пиленцата от Монако не се разделят за първи път. Преди време пак хвърлиха бомбата, като по-късно стана ясно, че причината е била темата за техни наследници. Нина искала деца, а Боби все още се дърпал. По-късно, когато Нина обяви, че двамата са се събрали, обясни, че още лятото на 2022 г. двамата ще започнат да работят по темата, като не изключи и сценарий "ин витро"./show.blitz.bg 

Горещи

Коментирай
2 Коментара
Шибек
преди 2 години

Тези двамата са ясни, но проблема е че много българи са като тях - уау мау аз съм ехе, пък горе в кратуната и доло при гъзо НИКОЙ. Само миризливи лайна.

Откажи
Киро World
преди 2 години

Майка им да еба, боклуци долни! Майка ви да еба на глупавия сайт!

Откажи