Боби Манекена и Нина се разделиха, той я смени със...

Боби Манекена и Нина се разделиха, той я смени със...

Боби и Нина, известни повече като Пиленцата от Монако, се разделиха, а скорошните им снимки в социалните мрежи предизвикаха очаквана вълна от реакции.

Тези дни Боби Манекена беше хванат с интересна компания в Порт Гримо. До него не беше Нина, както обичайно сме свикнали да виждаме, а гръцкият изпълнител Аристос Константину и семейството му. Градчето се намира в дъното на залива на Сен Тропе на почти равни разстояния между култовия френски курорт и Сент Максим.

Гавра: Нина и Боби от "Смени жената" станаха за смях с лукса си СНИМКИ

"Най-добрият навигатор", пише гръцкият изпълнител, който придоби популярност у нас след дуетите си с Емилия и Тони Стораро.

Любопитна подробност, която със сигурност не е убегнала от полезрението на най-върлите последователи на двойката в социалните мрежи е, че през лятото Боби Манекена върти бизнес с луксозен VIP превоз от летището, а спътницата му Нина е рецепционистка в хотел, като така двамата имат възможност да влизат на различни скъпи места.

Става ясно, че Боби и Нина не винаги са заедно, какъвто е този случай. Но сега, чудят се феновете им, дали отново е моментна ситуация или става дума за раздяла, много скоро ще стане ясно./show.blitz.bg

Коментирай

ani

ani 10.04.2023 22:45

Хаха, този манекен ли е или това е прякор,прилича на селско момче скучни безинтересни хора ,снищополезни неща пишет тъпанари такива ай сиктир

tixo88

tixo88 13.04.2023 9:38

Тия двамата са големи Простаци! А тоя селяндур ако е манекен, значи аз съм Брад Пит..! Хах ...

Ханс

Ханс 14.04.2023 7:18

Ся да взема другия джендър Емили като излезе от затвора.

NAMAIKATI

NAMAIKATI 14.04.2023 23:57

Баси измамното заглавие! CAP