Боби и Никита от "Биг Брадър" се разделиха, той се хвана с нова силиконка СНИМКА

Боби и Никита от "Биг Брадър" се разделиха, той се хвана с нова силиконка СНИМКА

Никита Джонсън се превървна в една от най-харесваните и мразени риалити звезди у нас. Татуираната българка провокира остри реакции в нета, най-вече заради външността си, която определено не е по вкуса на мнозина. 

Така или иначе именно Никита спечели Big Brother, а това не се хареса на доста от тогавашните съквартиранти. Борислав Борисов пък бе нейно гадже. Той бе известне от преден сезон на шоуто, когато ходеше с Лили Клюкарката. За Боби се говори, че има огромен опит с жените и има с какво да ги впечатлява. Не това обаче е основното тук, а какво се случва с тях днес.

 

Преди година Никита и Боби ръгбиста живееха заедно в Швеция, където имаха студио за татуировки. Двамата дори се сдобиха с мечтаното жилище в Банкя, за което дори писахме и ви показахме как изглежда. Луксозно, модерно и определено не по джоба на повечето българи, пише vbox7.com. 

 

Днес обаче нещата между двамата изглежда отдавна са приключили. В началото на пандемията се чуха слухове, че Никита и Боби са сложили край на отношенията си. Двамата така и не коментираха защо и какво се е случило помежду им, но Боби определено е отворил нова страница в живота си.

Мачото има нова жена до себе си, която не е българка и се казва Тимеа Хорват. Някои в нета се шегуват, че мацката приличала малко на Никита, но без многото татуси.

Никита Джонсън от своя страна не е супер активна в социалните мрежи. Не е ясно в момента има ли половинка до себе си, но пък споделя доста мнението си по различни социални въпроси, сред които правата на жените в арабските страни. Изглежда обаче, че Никита и Боби са запазили нормални взаимоотношения, защото не са изтрили общите си снимки от социалните мрежи./show.blitz.bg

Коментирай

да бе

да бе 14.01.2023 11:35

da si pazi maratonkite

https://cryptofaucets.eti.pw

https://cryptofaucets.eti.pw 15.01.2023 17:06

https://cryptofaucets.eti.pw