Благой Георгиев удари дъното с последните слухове около себе си и "Сървайвър"

Благой Георгиев удари дъното с последните слухове около себе си и "Сървайвър"

Последната клюка за футболната звезда Благой Георгиев разтърси всички. Слухът гласи, че се е сближил с Мария по време на пребиваването им на "Островът на отшелника" и към днешна дата са заедно. 

Прясно разведеният Благой е отново магнит за женското внимание и съвсем очаквано стана мишена на Мария, която не успя да блесне с нищо по време на участието си в "Сървайвър" и явно е решила да се набие в публичното пространство, използвайки славата на татуирания мачо.

А след края на сървайвърското шоу се появи и скандална снимка, която уж потвърждава връзката му с Мария. А наш репортер научи пикантни неща от близки до Благой, които разкрива какво се случва между него и Мария.

Снимката е направена по време на една от сбирките на участниците след края на шоуто, където са били всички останали. Но Мария търсела близост с Благой и от нея тръгва изрязаната снимка, на която са уж само двамата с неговите деца, но всъщност се виждат и още двама от участниците - Светослав и Татяна, съответно няма нищо интимно и скандално в кадъра. 

Близки приятели на татуирания мачо се заливат от смях след последните новини, че се е хванал с Мария.. "Толкова ниско ли да е паднал?! Моля ви, не се излагайте. Благой винаги е имал до себе си красиви и желани жени. Няма да се хване точно с Мария, на която бузите в шоуто не спират да растат след всеки епизод", коемнтират негови близки. 

Те не крият, че са усетили някакви любовни пориви от страна на Мария към Благой и имат съмнения, че именно тя пуска тези слухове из медиите. "Мария въобще не е типът жена на Благой и дори не би се прежалил и за веднъж да бъде с нея. Видимо тя много търси неговото внимание - дали е влюбена или иска да се възползва от неговата слава... само тя си знае, но се излага", категорични са запознати със ситуацията.

Всички смятат, че Мария е сред най-незабележимите участници. "Ще я зпаомним само с това, че се търкаляше на арената като гюле и че бузите й стават по-големи и от мекиците, които се опитваше да прави", съскат в социалните мрежи зрители на шоуто. 

Снимките й в социалните мрежи пък повдигат въпроса каква е всъщност нейната професия и може ли да се нарича инфлуенсър човек, който буди масово неодобрение сред зрителите. Тя отпадна вече от шоуто, а към финала се отправят Благой Георгиев, Светослав, Татяна, Геновена, Цецо, Едис и Ермина. Един от тях ще грабне голямата награда от 100 бона. /show.blitz.bg

 

Коментирай

дидо

дидо 10.05.2023 16:55

как си затварят очите джафера и продуцентите за нечестната игра на джизъса, през цялото време се подпира на обръча за да пази равновесие и , това мекере дафер си мълчи

уаууу,

уаууу, 10.05.2023 21:28

направо да се посереш от такава изключителна новина

Hodognik

Hodognik 11.05.2023 0:55

И аз се изпуснах от новината.. Мастурбирам на снимки на Джизъса и тази новина ми разхлаби халката!

ПЪРДЕЛ

ПЪРДЕЛ 11.05.2023 7:13

ООООх,насрах се.....

Мария Денева

Мария Денева 11.05.2023 10:23

Какви просташки коментари.

шарлатанка

шарлатанка 11.05.2023 13:07

да стяга седма сватба или която е там подред, че вече им изгубих бройката - то стана през година нова сватба

роки

роки 11.05.2023 13:09

каято стане следващата жена на Благо да си знае че тука важи поговорката "Таз година булка - догодина развод"

ха ха

ха ха 11.05.2023 15:27

Блажко е магнит само за простовати жени,видя и се и последната му,ааааа и на перачката му Татяна.А инфлуенЦър е всеки безработен вече качил изкилиферчени снимки в инстаграм.

Ава

Ава 12.05.2023 11:24

Не е добре човека,трябва да потърси помощ.