Бившият на Емануела влиза в "Игри на волята"! Ето какво сподели тя по случая

Бившият на Емануела влиза в "Игри на волята"! Ето какво сподели тя по случая

Репортер на БЛИЦ дочу, че в новия сезон на "Игри на волята" ще влезе бившето гадже на една от най-големите ни чалга изпълнителки. Лично певицата Емануела е ходатайствала за него пред продуцентите. Поне така разнася насам-натам чалга фурията. 

Наскоро наши източници са дочули разговор на Емануела и нейни приятели, в които обяснявала надълго и нашироко как е помогнала на бившия си мъж да влезе в култовото риалити. А наш репортер се свърза с нея, за да научим каква е истината. 

Според нашите информатори, Мартин Николов - Елвиса ще е сред участниците в новия сезон на "Игри на волята". Макар да не са заедно с Емануела, именно тя е използва връзките си с продуцента, за да ходатайства да го вземат в продукцията. 

Потърсихме Емануела, за да разберем дали ще се отметне от думите, които е говорила по-рано с приятелки. "Да, така е. Не мога да говоря повече по този въпрос към момента. "Игри на волята" е любимото ми предаване и ще му стискам палци", категорична е тя пред нашата медия. 

А на въпроса ни защо го прави, след като вече не са двойка, тя отговаря така: "Това няма никакво значение. Ние сме били шест години заедно и аз знам колко много иска да бъде известен, затова помолих да го вземат в предаването", споделя тя. 

Изпълнителката на "Първа лига" обеща в най-скоро време да ни даде интервю, в което да даде повече подробности за отношенията й с Марин и участието му в най-гледаното риалити "Игри на волята", както и за нейния лейбъл "Ра мюзик" и новите изпълнителки./show.blitz.bg

Коментирай

Абе

Абе 12.05.2023 13:52

Какъв елвис бе, Цецо Елвиса е единствен. Тоа е некъв исклесък.