logo

Бившата на Слави се издъни в „Женени от пръв поглед”

Бившата на Слави се издъни в „Женени от пръв поглед”

Магдалена Ангелова, която продължава да е по-известна като голямата любов на Слави Трифонов, отколкото с работата си като психолог, се превърна в трън в очите на зрителите, пише Hotnews.bg.

Тя трябваше да дава съвети на двойките, решили да се бракуват на сляпо в предаването „Женени от пръв поглед”, но не успя да помогне на смелчаците.


Ето истината за скандалната Ивана от "Женени от пръв поглед"


В коментарите си феновете на шоуто са категорични, че не само Маги, но и останалите нейни колеги трябва да си скъсат дипломите. Зрители нападат още Ангелова, че се е грижила много повече в предаването да се видят краката й и дългата й коса, отколкото личното й отношения към двойките и знанията й по психология. На особен присмех е подложено и участието й в последния епизод, в който тя седеше на неестествено висок стол срещу двойката от Светлозар и Таня, които й обявиха решението си да се разведат.Шегобийци дори предложиха Маги да се качи на полилея, за да вижда отвисоко по-ясно проблемите на прясно бракуваните. Други се възмутиха от отношението й към Светлозар. „Магдалено, ти не си психолог, след като не можеш да видиш явната вербална агресия на жалкия и нагъл комплексар Зари”, пише зрителка. Друга пък отива по-далеч и я обявява за „много зле”.

Ангелова се пробва в телевизията още миналата година, като даваше съвети в Би Ти Ви и демонстрираше близост с Мариана Векилска. Явно иска да прави кариера на екрана, но засега зрителите не са на нейна страна./show.blitz.bg

 


 

Коментирай

Аврора

Аврора 01.06.2019 10:59

Ако модната визия и "дала на дългия" бяха достатъчни като професионална квалификация ... ама те не са! В кревата, дори и на дългия, не се става нито психолог, нито журналист, нито нищо, освен проститутка!

Лолита

Лолита 01.06.2019 14:40

Малко сте се объркали, тази е Мартина и не е Магдалена

smeshkiste

smeshkiste 01.06.2019 18:19

Glupaci, tq pone ima diploma I e psiholog. A vie dori ne moje da razberete za kogo se govori I ste obyrkali choveka I snimkata. Edni bezdarni jurnalisti v jylt sait, vsichki normalni hora vi se podigravat glupaci :)

Аз аз

Аз аз 01.06.2019 20:22

Блиц, нещо сте се объркалЕ, това не е снимка на Магдалена Ангелова.

Заешки водач

Заешки водач 01.06.2019 20:22

БЛИЦ! Вие наистина сте идиоти! Говорите за Магдалена, а показавате Мартина...

Baywatch73

Baywatch73 01.06.2019 20:40

По прост,най прост,Флагман!Откъде ги намирате тие журналистчета,сервитьорки в Студентски град ли?