Билалов посече здраво Ники Кънчев, не е за вярване какво изрече...

Билалов посече здраво Ники Кънчев, не е за вярване какво изрече...

Беше очаквано да се развихри истинска словесна война между феновете на Ники Кънчев и Михаил Билалов по повод поредната промяна в "Стани богат" и смяната на тв водещия. След като Билалов зае мястото, което дълги години заемаше Кънчев, ето, че и конфликта е налице. Или поне така изглежда във виртуалното пространство.

Наскоро в мрежата Михаил Билалов, който иначе е затрупан от ангажименти покрай театъра, отвърнал на един от многото коментари за това, че вече няма да води "Стани богат". Той си позволил да отговори на някои от последователите си с доста любопитен коментар.

Страшен обрат в "Стани богат", Билалов е аут, а за стола му спорят трима

На въпрос какво мисли за воденето на Ники Кънчев, Билалов шокиращо отвърнал, че ЕГН-то му не му позволява да коментира, а и възпитанието също.

Думите му, разбира се, мигновено провокирали вълна от реакции, а също и въпроси - в какви точно отношения са двамата и дали таят наистина неприязън един към друг.

Часове преди "Стани богат" Ники Кънчев призова: Не бива да бием тъпана!

Както е добре известно, Михаил Билалов напусна по собствено желание "Стани богат", защото не смогваше да изпълни останалите си ангажименти.  И логичното се случи - стола си зае отново Ники Кънчев, който още в първите епизоди на играта благодари публично на Билалов за воденето на шоуто през последните години./show.blitz.bg

 

Коментирай