Библейска битка във "Фермата": Серафим отстрани Ангел и... СНИМКИ

Библейска битка във "Фермата": Серафим отстрани Ангел и... СНИМКИ

Двама силни мъже с имена на свърхестествени библейски същества - Серафим и Ангел, се сблъскаха жестоко на Арената в новия сезон на „Фермата“. Един от тях се оказа много по-неподготвен, падна, без да спечели нито една точка и си тръгна от риалитито.

Драматичният двубой се разигра пред очите на легендата на българския футбол Христо Стоичков. Той беше специален гост и нахъсваше противниците да дадат най-доброто от себе си.

Стоичков събра погледите във "Фермата" с две осиротели телета СНИМКИ

Хлебарят Серафим, по-известен като Финци, показа пълно превъзходство над съперника си, собственика на транспортна фирма Ангел, когото всички наричат бай Анго и го повали в четири битки. Конкурентите, познати от предишни сезони на предаването, премериха сили в цепенето на дърва, стрелбата с огромна прашка, огъването на метални пръчки, рязането с трион.

Горещо! Сексбомбите на "Фермата" свалиха дрехите СНИМКИ 18+

Във всеки физически сблъсък 47-годишният хлебар беше по-хладнокръвен, методичен и значително по-бърз. Финци отговори и на повече въпроси от Алманаха, и отчете краен резултат 10 на 0. Четири години по-младият му съперник показа сила, но се провали, защото беше хаотичен и припрян.

„Една загуба няма да промени живота ти. Аз също съм губил много, но не съм се предавал. Днес съм горе, утре съм долу, в живота е така“, окуражи го Стоичков, преди да портите на стопанството да хлопнат зад гърба участника./show.blitz.bg

Коментирай

Дон

Дон 11.09.2022 10:50

Голям човек е ИЦО , има защо да бъде недолюбван . Ние не сме свикнали да имаме ГЕРОЙ, защото сме злобен , лош и дребна народ.

Мишо халфбека,

Мишо халфбека, 11.09.2022 14:31

На тоя тъпанар Стоичков,не му стигнаха парите,та се бута навсякъде, в рекламите в шоутата,форматите и навсякъде където има пари,...ама много простее,защото е тъп и тъп ще си остане!

До Мишо халфбека

До Мишо халфбека 11.09.2022 16:01

Брей че странно нещо.Да канят "неизвестния" Стоичков за реклами, формати, телевизии, а да не канят за такива работи дебил и тъпанар като теб.Нямат мозък тези хора.

Вера

Вера 11.09.2022 17:30

Стига с тази злоба бе хора! Стоичков е велик!

Милен

Милен 11.09.2022 23:04

Не знам дали само аз имам това усещане но ми се струва доста нагласено.Най вероятно Ангел е имал уговорка да излезе бързо заради други негови задължения.