Безобразие! Участник в "Мастършеф" показа среден пръст и... СНИМКА

Безобразие! Участник в "Мастършеф" показа среден пръст и... СНИМКА

Най-самонадеяният участник в кулинарната надпревара "Мастършеф" премина всички граници. Рентиерът Алекс, който от началото на предаването се държи надменно с конкурентите си и често използва нецензурен език, показа среден пръст в тв ефир.

По време на отборната битка той поведе тима на сините като демонстрира огромно его и отказа да се съобразява със съотборниците си. Вбесен на актьора Стилиян, Алекс го засипа с обиди.

Силвена Роу се призна за вещица

"Като сложиш желатина в половин литър вода как ще стегне? Ще стегне дедовия ми!", разбесня се той и показа среден пръст, а неприличният му жест веднага беше цензуриран.

Шок! Петър Михалчев се пенсионира заради... СНИМКА

Въпреки самочувствието си, рентиерът се издъни като капитан. Менюто му - пъстърва с пъдпъдък, полента и сос от цвекло и малини, придружено с тиквеник с фъстъчена бисквита, не впечатли гостите на предаването - Берковската духова музика.

Музикантите предпочетоха предложението на червените с капитан шофьора Мартин - свински врат със сини сливи, пюре от целина и баница, плюс торта "Гараш"./show.blitz.bg

Коментирай

Врачанка

Врачанка 22.04.2021 19:33

Алекс е много надменен. Откъде такова самочувствие и на базата на какво. Злобее за таланта на Стилиян, че е хем добър готвач, хем скромен. Момчето си мълчи, защото е възпитано.

stefcho

stefcho 22.04.2021 19:46

Tozi e naistina za B grupa amatiori. da si pravi padpadacite v kashti i da ne dava mnogo saveti. Vdia se zlobnoto neprofesionalno otnoshenie na Svilena kam Viktoria. Prostashki smiah i zavist. zalko za predavaneto.

таратанчев

таратанчев 24.04.2021 10:07

На този ако му сготвя... ще ми го оближе!!!