Без дрехи и задръжки: Милица и Гери развяха гърди в национален ефир СНИМКИ 18+

Без дрехи и задръжки: Милица и Гери развяха гърди в национален ефир СНИМКИ 18+

Страстите в "Кой да знае" след снощното издание определено бяха във вихъра си, а отговорни за това се оказаха най-вече дамите от отбор Милица - актрисата Милица Гладнишка и писателката Гери Турийска.

Двете атрактивни дами се постараха максимално да пръснат не само аналитични размисли по всевъзможни странни въпроси, но и най-вече мощни дози сексапил с дълбоките си деколтета. Ефектът е налице, което май не би трябвало да учудва никого!

Милица Гладнишка взриви ефира с интимно признание: Имах връзка със...

"Само мога да стоя и да се наслаждавам на отбор "деколте" отсреща", директно се изцепи Христо Пъдев и след тези негови думи двете дами насреща започнаха още повече да го провокират, изпъчвайки още деколтетата си.

Милица Гладнишка смути Ергенът Евгени заради космати гърди и...

В един момент даже, този път непланирано, блузката на Милица се смъкна толкова надолу, че аха гърдите й да изскочат. "Милица, внимавай, когато се навеждаш така, че ще стане фал!", предупреди я с усмивка китаристът на група "Сафо" Мирослав Иванов от отбор Пъдев. 

В крайна сметка крайния успех бе белязан от отбор "деколте", както прекръстиха за това издание отбора на Милица Гладнишка, след като на последния въпрос и двата отбора заложиха всичко, но Милица и Гери успяха да удвоят парите си и да ги направят цели 3 хиляди лева.

Сашо Кадиев сгафи здраво, нарече Милица Гладнишка в ефир...

Нещо повече - след като разбраха, че са дали верен отговор и печелят, Милица и Гери така се въодушевиха, че хвърлиха връхните си дрехи, и се разголиха още повече. Сценката леко намекваше за стриптийз за радост на всички околни./show.blitz.bg