Астроложка учи българския Роналдо на романтика

Астроложка учи българския Роналдо на романтика

Правила срещу абсолютна свобода – това бяха двата коренно различни модели на възпитание, които противопоставиха две семейства в „Смени жената“ в сряда вечер по bTV. Подреденото семейство на Ивелина и Недялко Рускови, в което всеки един има ясно разпределени роли и задължения, размени начина си на живот за седмица с Агнес и популярният футболист Даниел Златкови, в чийто дом няма правила.

Съпругите размениха домовете си, а техните мъже плакаха и получиха жълти картони за предупреждение. Коя теория за щастие е по-сполучлива – тази, при която пълната свобода е за всеки, или тази, в която правилата са навсякъде?

В предизвикателството на световния риалити формат се впуснаха Агнес и Даниел Златкови заедно с двете им деца – Марио и Адриана. Даниел е футболист във „Вихрен“, Сандански, и е добре познат на спортните фенове като българския Роналдо. Двамата с Агнес са ученическа любов. Запознават се когато тя е на 15 години, а той – на 17 г. Агнес заминава да учи в Италия, но бързо осъзнава, че не може да живее без Даниел и се връща заради него в България. Заедно са вече 13 години и живеят в Благоевград. Тяхната тайна за успешен брак се крие в компромисите и доверието. Агнес много държи децата им да се чувстват щастливи и затова нищо не им забранява - в дома им няма никакви правила. Даниел също обича да глези децата си и никога не им се кара. Агнес е тази, която се грижи основно за домакинството и децата, а мъжът й ежедневно пътува до Сандански и често се случва да остава там след тренировки. Те противопоставиха пълната си свобода със строгите правила на сем. Рускови от София.

Даниел посрещна в дома си астроложката Ивелина, която му показа позитивите на подреденото ежедневие, семейните вечери и романтичните жестове. Разменената съпруга не можа да свикне със спокойния живот в Благоевград и не се поколеба да промени навиците на сем. Златкови за няколко дни. Ивелина извади жълтия картон с предупреждение към Даниел и наложи две много важни правила: Да бъде по-романтичен към съпругата си и да прави мили жестове, с които да я кара да се чувства обичана, както и да тренира футбол заедно със 7-годишния си син, за да прекарват повече време като баща и син. Даниел не се противопостави на нито едно правило и прие препоръките на Ивелина и за налагането на малко повече традиции в семейството, за да прекарват повече време заедно.

Ивелина и Недялко са заедно от 19 години. Осъзнават, че са един за друг още в мига, в който се срещат, макар че имат брак с други хора по това време. Съвместният им живот започва, когато се местят в Турция заради професионални перспективи за развитие и за двамата. В момента Ивелина е астролог и съосновател на фондация, която помага на двойки с репродуктивни проблеми да имат дете, а Недялко е мениджър в частна болница. Двамата се радват на близначките Ивон и Никол, които дълго очакват да се появят. Тяхната рецепта за щастие е да бъдат навсякъде заедно. Натовареното им ежедневие изисква много ясни правила и разпределение на ролите за разлика от семейство Златкови. В дома им главният готвач е Недялко и задължително всяка вечер четиримата вечерят заедно. Дъщерите им също имат подредена програма и задължения вкъщи. Специално за двете момичета бе и едното правило на Агнес, която настоя за един ден без правила за Никол и Ивон. Това, разбира се, не се понрави на Недялко, който е убеден, че децата не трябва да бъдат оставяни да правят каквото поискат и да се хранят нездравословно, но въпреки това им позволи да пробват новото правило. Другото правило също не бе по вкуса му – Агнес искаше да му покаже, че от време на време съпругата му може да приготвя вечерята вкъщи, а Недялко да си почива, но той бе категоричен, че за него кулинарията е начин да отпуска напрежението и не му е в тежест.

Седмицата, прекарана с Агнес, накара Недялко да осъзнае колко много му липсва присъствието на Ивелина и че тя е неговата половинка. Астроложката от своя страна успя да превърне българския Роналдо в един по-романтичен мъж само за седмица. И двете семейства потвърдиха своите теории за щастие – някои приеха новите правила, други решиха да продължат постарому, но никой не си тръгна равнодушен от участието. Цялото преживяване за сем. Златкови сем. Рускови гледайте в епизода на „Смени жената“./show.blitz.bg

Коментирай

lina

lina 10.04.2019 17:06

ужасявайки се от своето дебело тяло аз твърдо реших, че трябва да се променя и да стана идеална.Това ми помогна ! http://bit.ly/2kqNpXz