Арестуваха култови участници от "Игри на волята", а причината е смайваща СНИМКИ

Арестуваха култови участници от "Игри на волята", а причината е смайваща СНИМКИ

Четирима култови участници от "Игри на волята" бяха арестувани от униформени полицаи за вандалщина. Оказа се, че са виновни за падението на Алекса в последната битка с топчетата, където отборът на Непобедимите не успя да се пребори за резиденцията. 

А органите на реда са съвсем истински и не става въпрос за сценарии или част от някоя битка. Оказа се, че трима уастници от втория сезон на шоуто се озовали на снимките на вчерашната битка и умишлено пречили на участниците. А накрая се наложило да бъдат изведени с полиция. 

Докато вървяла вчерашната битка, Милен, Любомир, Вайс и Джералдин от втори сезон на шоуто се позоционирали на покрива на една недовършена сграда в близост до арената за битки в "Игри на волята". Съвсем естветсвено е те да знаят къде са снимките и лесно да се окажат на терен. 

От далече пречили на участниците като хвърляли пиратки. Именно това разконцентрирало Алекса, който не успя да заведе племето си на Резиденцията. От продукцията извикали полиция, за да приберат старите муцини. Те нямали право да бъдат на строежа, който е частна собственост, а освен това застрашават собствения си живот, качвайки се на покрива на недовършена сграда. 

Любимецът от втори сезон Любо качи интересни строита в Инстаграм, с които показа нелепата случка от лятото, докато са вървели снимките на битката, която видяхме едва снощи. Групата се разминали с предупреждение и без сериозни санкции, каквито би трябвало да им наложат за влизане в частна собственост.Все пак били откарани в Районното управление за писмени показания./show.blitz.bg

 

 

 

 

Коментирай

Абе вие верно ли

Абе вие верно ли 08.11.2022 13:01

Ей пак с вашите глупости били виновни че Алекса не вкарал топчето разбираш ли ако са пречели на един значи са пречели на всички пишете простотия след простотия

Ханко

Ханко 08.11.2022 13:47

Най-дразнещите участници в този сезон: Виктория и Алекса. Как им се искаше да изнудят Жорко да си похарчи паричките, ама не стана тяхната. Фейгин така или иначе си беше пътник. А и на халките, с предимство или без, все си беше отписана.

Ханко

Ханко 08.11.2022 13:47

Другият много дразнещ субект е онова кльощавото девойче, не му помня името, дето се е залепила за Мира, а преди и за другия дразнител - Елиц, и сега само се подмазва на Алекса и Виктория. Зори беше май името. Лелее как дразни това същество, само акъли дава, не се трае.

том

том 10.11.2022 0:16

Тази дългата и сърбина са най гадните, а най глупава и най грозна е Зорница.

Пукъл

Пукъл 10.11.2022 20:37

Колега, аре да не ни занимаваш с глупости!