Александра не е гадже с "Ергенът" Виктор, а с бившия на известна силиконка... СНИМКА

Александра не е гадже с "Ергенът" Виктор, а с бившия на известна силиконка... СНИМКА

Бившият съпруг на най-известната Мис Силикон у нас Джулиана Гани – Илиян Найденов, има афера с тв любимката Александра Гърдева, която бе сред финалистките на „Ергенът“, пише Галерия.

Това потвърдиха и последните снимки, споделени в социалните мрежи, на които двамата позират в прегръдка, широко усмихнати и държейки се за ръце.

Според запознати това не е първото гадже на Илиян след краха на връзката му с Джилиана, но е единствената показана от самия него. Снимките, появили се в интернет, са запечатали тържеството по повод рождения ден на мускулестия мачо.

„Партито беше страхотно. Радвам се, че празнувах заобиколен от доверени и доказани хора. Някои от тях няма да видите на снимките, но им благодаря, че застанаха до мен, както на рождения ми ден, така и в трудностите назад във времето“, написа той.

Припомняме, че Александра отпадна от формата, отказвайки се от надпреварата с останалите две финалистки – Дениз Хайрула и победителката Виктория Капитонова. Тя и успялата да спечели сърцето на Виктор Стоянов бяха враждебно настроени една към друга от началото до самия край.

Любопитна подробност е, че след края на снимките Виктор е прекратил отношенията си с рускинята, но е задържал приятелската си дружба с Гърдева.

Шоуто обаче продължава да е актуално заради СЕМ, който се зае с „Ергенът“ още на първото си заседание в новия състав. Надзорниците имат готовност да накажат БТВ заради неподходящото съдържание, като вече имало десетки сигнали и жалби от зрители срещу предаването, които го определят като пошло и унизително за жените./show.blitz.bg 

Коментирай

баба айше

баба айше 25.05.2022 13:28

ми той цинга-манга ма чедо....

ха ха Хо

ха ха Хо 25.05.2022 15:26

сЛободни съчинения по снимка на жълтурски мисири.

Бай Ху

Бай Ху 26.05.2022 10:12

Тя няма афера, а бизнес ангажимент срещу пари.

Леле

Леле 28.05.2022 7:56

Каква снимка,доста интимна,тая майсторица, къде си е сложила ръката,върху чатала на мъжа Леле. Отврат