Алекс и Ева от "Ергенът 1" забиха звучен шамар на известен тиктокър ВИДЕО

Алекс и Ева от "Ергенът 1" забиха звучен шамар на известен тиктокър ВИДЕО

Александра Гърдева и Ева Георгиева от първия сезон на риалити формата "Ергенът" се оказаха доста сприхави и способни на агресия към мъже, които им отправят неприлични предложения. 

Репортер на БЛИЦ попадна на скандално видео, в което известният тиктокът Йоан-Петър се перчи пред двете риалити звезди, но накрая усети колко силни шамари могат да удрят двете дами. 

Действието се развива по време на първите Тик-ток награди в нощен клуб в Студентски град, а тиктокърът Йоан-Петър се изявява като репортер. Александра и Ева пък бяха водещи на събитието и на драго сърце се съгласила да отговорят на въпросите му, но явно очакваха да бъдат от друго естество. 

 

@planeta_by_eleven #or ♥️ #planetabyeleven #fyp #bulgaria #sofia #diskoteka #14february #disko #interwiew #laught #tiktokbulgaria #студентскиград #интервю #eva #aleksandra #ioan #peter #14фев #диско #софия #тиктокбългария #смях ♬ original sound - Planeta_by_Eleven

Йоан веднага започна с въпроси за гаджета и любов, но след като разбра, че Александра няма човек до себе си, той реши да се предложи. В този момент усети колко силна е ръката на Александра, а Ева от солидарност към приятелката си му заби още по-звучен шамар. 

Йоан всъщност заема мястото на популярната Стела Павлова, която се превърна в емблема на клуба в Студентски град със забвните си видеа. Тя е в напреднала бременност и този път от заведението решиха да продължат успеха с мъж, по който припадат девойките, но трябва да внимава при кои мацки се пробва, защото при участничките в "Ергенът" няма никакъв шанс./show.blitz.bg

Коментирай

kravar

kravar 28.02.2023 14:03

STIGA S TEQ MIRIZLIVI PRADLI NA DIARIQ !

Ох, ах, а в гАзЪ боли ли?

Ох, ах, а в гАзЪ боли ли? 28.02.2023 22:43

Много секси травестити.

........па

........па 01.03.2023 0:11

ТикТок е сборище на простаци комплексари.

читател

читател 01.03.2023 15:33

Ето как две кухи лейки проявяват АГРЕСИЯ.Интересно е ако той им го върне по същия начин.