Алекс Гърдева имала връзка с аристократ, получила от него за подарък... СНИМКИ

Алекс Гърдева имала връзка с аристократ, получила от него за подарък... СНИМКИ

След като стана ясно, че избира Виктория Капитонова за своя дама, Виктор Стоянов завихри сериозни коментари в социалните мрежи, които обаче, взеха връхната си точка малко след финала, когато на партито той се появи в опасна близост до Алекс Гърдева.

Заговори се, че двамата имат връзка, но това, което се появи сега, като факт, в публичното пространство, със сигурност ескалира още по-бурни реакции във виртуалното пространство.

Ето я голямата цел на Алекс Гърдева от "Ергенът" СНИМКИ

Оказа се, че бившето гадже на психоложката й е правил много скъпи подаръци. Алекс имала 7-годишна връзка с мъж на име Фредерик от Швеция. Когато се запознават в Мадрид, брюнетката била във връзка с друг.

"Един ден видях една много готина кола и исках да се снимам пред нея, но той ме видя и ме покани да се снимам вътре. Тогава си помислих, че е тотален ненормалник, много се притесних", разказва Алекс, а останалото е история.

Няма да повярвате какво се случва с Александра след края на "Ергенът"

Въпросният мъж подарил Ferrari на Алекс. Бил със сериозно потекло, а семейството му одобрили напълно връзката им. Алекс обаче къса с Фредерик, защото се влюбила в друго момче.

"Бях млада и много глупава, и срещнах едно българско спортистче... колата не ми я даде, но имах два бизнеса от него, които не ги взе", разказа Алекс. Шведът днес е щастливо женен, а Алекс се познава с жена му и дори поддържат приятелски отношения./show.blitz.bg

Коментирай

Кольо

Кольо 24.05.2022 13:46

А че е работила проститутка във Монако знаете ли?

баба айше

баба айше 24.05.2022 15:18

и кой от всичките ма чедо ти направи толкова голяма устата? да не е моя дъртия? и неговия е много дебел.като ма лепне,звезди ми излизат от очите-къса ма направо...