Айлин от "Ергенът" била любовница на известен чалга певец от ромски произход

Айлин от "Ергенът" била любовница на известен чалга певец от ромски произход

Хубавицата Айлин Бобева, която събра очите на зрителите с участието си във втория сезон на „Ергенът”, е била гадже на чалга певеца Меди, шушука се във фолк средите.

Синеоката брюнетка от Пирдоп дори е главно действащо лице във видеоклипа към песента му „Мария”. Двамата са имали кратка авантюра, докато изпълнителят от ромски произход е бил разделен с официалната си приятелка – еротичният модел Моника Валериева, с която доскоро бяха заедно на остров Бали.

В „Ергенът” Айлин се представя като европейска шампионка по карате. Тя от малка е отдадена на бойния спорт. Брат й Реми също е печелил много състезания и медaли. Техен треньор е баща им Ресми Бобев, който е и дългогодишен преподавател по физическо възпитание, пише "Уикенд". 

Хората от Пирдоп все още си спомнят, че преди 5 години Ресми е имал съдебни разправии със свой ученик, който му нанесъл словесни обиди. По думите на Бобев деветколасникът Теодор редовно се държал неуважително, а когато чашата на търпението преляла, даскалът се обърнал към органите на реда. В съдебното решение на районния съд в Пирдоп е отбелязано, че 14-годишният по онова време Тошко казал „унизителни за честта и достойнството на своя учител думи, като го нарекъл публично „госпожо”, с което му нанесъл обида”.Историята става още по-заплетена, защото ученикът и родителите му също се заели да съдят Ресми за лека телесна повреда. Показали и запис от училищните камери. „Има доказателство, вижда се как Бобев напада сина ми и го блъска”, коментирала е майката Николина Александрова. На първа инстанция съдът в Пирдоп е признал и учителя, и ученикът за виновни. И двете присъди се обжалвани. След инцидента Теодор е преместен да учи в Златица, а Ресми е порицан от директора.

Айлин е наследила не само уменията по карате от баща си, но и артистичната му натура. През 2014 г. Бобев е участвал в шоуто „Гласът на България”. Той изпява рок парчето „Highway to hell”, но съдиите явно не се впечатляват от изпълнението му, защото не се обръщат. Така мераклията за слава отпада още на ранен етап в надпреварата.

За ралика от Ресми, щерка му има по-голям шанс да пробие в шоу средите. Засега хубавицата е сред най-запомнящите се участнички в „Ергенът”. Освен като каратистка, тя се представя в социалната мрежа и като професионална гримьорка. Преди известно време Айлин изкарала курс за макиаж и сега се хвали, че боравенето с четките много й се отдава. Тя се изявява още и като модел – снимала се е в много фотосесии и рекламни клипове.

Макар че няма силикон в бюста, 23-годишната млада дама има други корекции във визията си. Тя си е увеличавала устните с хиалуронова киселина. От по-старите й снимки се вижда, че е носила брекети, за да коригира захапката и подредбата на зъбите си.

Близки на Айлин твърдят, че тя не се записала в „Ергенът”, за да търси любовта, а да се сдобие с повече популярност. Пианистът Евгени Генчев даже не бил неин тип, но се налагало да флиртува с него, за да спазва условията на шоуто. Говори се, че Бобева не е сред финалистките, но е стигнала доста напред в надпреварата. Тя споделила пред хора от обкръжението си, че музикантът много й допаднал като характер, но го харесвала само като приятел и между тях не се появила химия./show.blitz.bg

 

Коментирай

Леле

Леле 07.03.2023 10:40

То остава Меди да е Мачкал чаршафи и със самият ЕргенитУ

Той

Той 07.03.2023 11:10

Ми те са си лика прилика, мангасаряни

Ами,

Ами, 07.03.2023 12:38

И тя е циганка,какво чудно има.

ЧалгоолигОфрЕн

ЧалгоолигОфрЕн 07.03.2023 18:47

Тази не е никаква каратиска, а е здрава куростиска!

Чеп

Чеп 07.03.2023 18:49

Ку.рва до ку.рва, мила моя майно ле, чалгар до чалгаря! Ебати годростта с история смрадлива! Как да и правиш кунилингус сега?

Чеп

Чеп 07.03.2023 18:57

Промиват мозъците на подрастващите ку.рвета (иначе опазени от "педофили" учители, асистенти, библиотекари, и доценти), какво е правилно да правят в живота, за да просперират. Помия!

DRAKON

DRAKON 07.03.2023 19:06

ДО КОГА ЩЕ НИ ПРЕДЛАГАТЕ ДА ГЛЕДАМЕ ТЕЗИ ПОРНО ПРОСТИТУТКИ??

iva

iva 08.03.2023 0:52

kakva ubavica e tazi ligava, zubata skumriq?

Уйо

Уйо 08.03.2023 8:01

А ми тя от какъв произход е според вас ???Иначе е хубава !

Краси

Краси 09.03.2023 9:15

Всичко е завис които си върви си върви стига цигани мангали гледайте вие да сте добре те са си добре

Знаеща

Знаеща 13.03.2023 16:50

Тази е от лъскавите цигануши. Проста си е като сигнала. Май е турска циганка. Куха и зъбата, но и нахална