logo

16-годишна разтрепери треньорите в „Гласът на България” (СНИМКИ)

16-годишна разтрепери треньорите в „Гласът на България” (СНИМКИ)

На старта на най-гледаното музикално риалити „Гласът на България” страстите бяха успоредни на таланта. В рамките на час и половина Михаела Филева, Камелия, Графа и Иван Лечев минаха през всички фази на емоциите си при избора на първите членове от отборите си. Едно 16-годишно момиче обаче, буквално ги накара да треперят на сцената!

Става дума за чаровницата Надежда Александрова, чието последно изпълнение в първия епизод на шоуто предизвика истински възторг в звездните треньори. „Има Надежда за българската музика!”, отсече почти веднага Михаела Филева след края на изпълнението на талантливото момиче и логично я поиска веднага в отбора си.

Михаела Филева проговори за връзката си с Григор Димитров!

Надежда от Пазарджик излезе с роял и изпя парчето „Wicked Games” на Крис Айзък така, че с изпълнението си накара ръцете на Михаела Филева и Камелия да потрепват от вълнение и след това. Двете протегнаха дланите си, демонстрирайки пълната си липса на контрол върху емоциите.

Любопитна подробност е, че чаровната тийнейджърка се изявява по този начин за първи път пред публика. Тя влезе в ролята и на изпълнител, и на инструменталист. И в крайна сметка избра да продължи в шоуто в отбора на Михаела Филева.

Надежда Александрова свири на китара и пиано от малка, но открива своето истинско спасение в музиката, когато родителите й се разделят. Малкото момиче с голям талант е адски притеснително и една от причините да стигне до кастинг в „Гласът на България” е именно фактът, че пее на гърбовете на треньорите. „Когато имам някакъв проблем и нещо ме мъчи, мога да го споделя чрез музиката. Затворен човек съм. Не пея дори преди родителите си”, споделя Надежда./show.blitz.bg

Коментирай

Възмутен зрител на Гласът на България.

Възмутен зрител на Гласът на България. 25.02.2019 11:33

Журито да гледа в ютуб как се провежда формата в Германия, Англия, Китай и други страни. С изключение на проф. Иван Лечев,т журито си позволява поведение което е достойно за комично шоу. Жури, опомнете се, будите смях смях..

taka e

taka e 26.02.2019 16:59

Мощен лек срещу гъбички по ноктите на краката ги премахва завинаги !Ако страдаш от тази досадна болест опитай този спрей - може да се спасиш от страданията завинаги !https://bit.ly/2MeYnMx

бай уй

бай уй 26.02.2019 17:23

ква е тая м, филева? парцала на рендето графа?