Златка Райкова заряза невръстното си бебе и цяла нощ се друса със... СНИМКА

Златка Райкова заряза невръстното си бебе и цяла нощ се друса със... СНИМКА

Златка Райкова и любимият й Карен отпразнуваха рождения му ден на родното Черноморие. С двойката бяха и група от най-близките им приятели.

Влюбената двойка заряза новороденото си дете и хукнаха да се забавляват по кръчмите в Слънчев бряг.  На стори, което Карен качи в Instagram се вижда, че плеймейтката се вихри здраво, танцува и се забавлява.

Купонът за рождения ден на бащата на второто дете на изкусителната плеймейтка завърши на участие на Азис. Неотдавна Златка и азис бяха смъртни врагове, след като в нощен клуб тя скочи да го бие. Към днешна дата са близки приятели и той цяла вечер поздравявал новия възлюбен на плеймейтката. 

От сторито на Карен се вижда, че и Златка е любител на балоните с райски газ. Блондинката, която би трябвало в този момент да кърми малкото си бебе, вместо това вдишва от отровните балони, за които е доказано, че съсипват нервната система на човека. 

Тя явно не е запозната с последствията на райския газ и цяла нощ не спряла да дърпа балони, същото направил и половинката й./show.blitz.bg

 

Коментирай

Кифлата

Кифлата 27.06.2023 0:23

пак ще и напълнят балона, този път ще да е някой реджеп татланту

един

един 27.06.2023 8:15

Спрете да занимавате страната с тези и разни фолк певици, дето унизяват вкуса на българина с просташките си песни и отвратителен външен вид. Еднакви к...ви.

Wfff

Wfff 27.06.2023 12:15

По- скоро дедото му на тоя реджеп ...

Wfff

Wfff 27.06.2023 12:16

По- скоро дедото му на тоя реджеп ...