logo

Златка и Благо черпят за бебето СНИМКИ

Златка и Благо черпят за бебето СНИМКИ

Златка Райкова се появи в столична дискотека само седмица след като роди първородния си син. Младата майка и нейният любим Благой Георгиев събраха най-близките си приятели, за да ги почерпят за появата на Благой-джуниър. 

Украсата в клуба успя да трогне младите родители, които снимаха всеки един бебешки елемент. А сред приближените на влюбените гълъбчета се оказаха гримьорът Цецо Андреев и фризьорът Момчил Спасов. 

Папарашки кадри от изписването на сина на Златка и Благой СНИМКИ

Златка и Благо не скриха щастието от това да се сдобият с наследник и цяла вечер с усмивка приемаха поздравленията на познати и непознати. А красивата майка зашемети с визия и прилепнала черна рокля. Макар все още в коремната област да личи, че наскоро е раждала, можем да заключим, че изглежда повече от добре. 

Младите родители благодариха на столичния клуб и целия персонал за доброто отношение, както и за специалната детска украса за новородено, тъй като ги пренесло за кратко в детската стая на малкия Благой. По този начин усещали неговото присъствие през цялата вечер./show.blitz.bg

Коментирай