logo

Йоанна Драгнева в челен сблъсък с Калин Вельов ВИДЕО

Йоанна Драгнева в челен сблъсък с Калин Вельов ВИДЕО

Йоанна Драгнева посреща новата година с много нови проекти и неизчерпаема енергия. След като стана майка през август миналата година, талантливата блондинка не спира са изненадва с активността си.

Преди броени дни Йоанна и Калин Вельов представиха новото си парче "Безгрижни", което е и част от саундтрака на филма "Връзкология", който вече се върти по кината.

Йоанна Драгнева показа дъщеря си СНИМКИ

"Идеята за песента се роди преди няколко години, когато станах татко и сутрините започваха в 6.30 с приятно детско чуруликане, което те събужда бързо и зарежда с готина енергия. И въпреки натоварения ден и понякога изнервените случки, оставаш позитивен и усмихнат през целия ден. Безгрижно усмихнати$ – казва Калин Вельов, а Йоанна добавя:

"Записахме песента на един дъх. Това е толкова зареждащо парче, което ми носи настроение за море, лято и безгрижни дни! Точно за това така му подхожда и заглавието "Безгрижни", а видеото е от типа "разкази с неочакван край".

В песента Йоанна и Калин влизат в директен челен сблъсък, а целта е да проследим пътя на всеки от тях до "Безгрижни" и "Връзкология".

Всъщност Калин кани Йоанна за дуетна партньорка и така я връща към една от първите й любови - музиката. Но можем да видим колко я бива и в другата й страст - киното, по-конкретно филма "Връзкология", в който тя почти играе самата себе си, защото героинята й е съвременна млада успешна жена, която обаче има проблеми в любовта - каквито Йоанна Драгнева няма в реалния живот, защото е много щастлива с половинката си Мирослав Димитров, който също участва във "Връзкология".

Калин Вельов пък, посвещава песента "Безгрижни" на дъщеричката си, която можем да видим до него и във "Връзкология". Във филма с роля може да се похвали и любимата му жена и майка на малката Карина - Диана.

Заедно с премиерата на песента "Безгрижни", Калин и Йоанна стартират и новия си акустичен лайф проект. На сцената към перкусионния им дует, се присъединяват музикантите - Щерион Пилидов (китари) и Даниеле Фебо (бас).

Квартетът планира клубно турне през пролетта на т.г., като сет листът ще включва и нови авторски песни от предстоящия съвместен албум на Калин и Йоанна./show.blitz.bg

Коментирай