Ясни са звездите на Halkidiki Adventure 003

Ясни са звездите на Halkidiki Adventure 003

Обичаният интернационален фестивал Halkidiki Adventure се завръща за трета поредна година и обещава да е по-мащабен и по-грандиозен отвсякога. 

Организаторите от Event Academy Bulgaria обявиха и големите звезди, които ще се включат в третото издание на интернационалния фестивал. Това са Marco Bailey(BE), Oliver Huntemann(DE), Paco Osuna(ES), Solardo(UK), Braganza (BG), Chris Nait(AT), Citizen Kain(FR), Detlef(GR), DJ Steven(BG), DOUSK(GR)  b2b Jojo Angel(GR), Echonomist(GR), Emiliyan Ivanov(BG) b2b YORY(BG), DJ Flooder(MK), Gabriel Del(BG), Josh Butler(UK), Latmun(UK), Pavel Petrov(BG), Peppou(BG), Rafael Cerato(UK), SHADED(live)(USA), Shiba San(FR), Stephan Gee(BG). 

Фестивалът ще се проведе в живописния район на Калитеа на 3, 4 и 5-ти май. Организаторите  разкриха, че миналогодишната еуфория от страна на стотоци фенове, които станаха част от незабравимия тридневен купон на плажа на Халкидики, ги е провокирала да направят партито още по-грандиозно, а dj- те, на които ще заложат още по-известни.

„Това, което се случи миналата година беше нещо уникално и запомнящо се. Ще дадем всичко от себе си, тази година да бъде още-добра както организацията, така и самите партита. Задава се нещо грандиозно“, споделят от Event Academy. Със сигурност не издават всичко и най-интересното ще запазят в тайна до момента на фестивала. 

Организаторите Борис Денински и Петър Стоичков са първите българи, които се наемат с тежката задача да пробият път на международна сцена. Фестивалът в Халкидики е без аналог и за две години успя да се превърне в едно от най-посещаваните събития. На едно място се събират почитатели на тази музика от няколко държави, обединени под общото мото за незабравимо преживяване.

Миналата година бе поставено началото и на първия R&B фестивал, който се проведе на родна земя в началото на септевмри в комплекса на Елените. Преди няколко дни работата на организаторите бе увековечена с успех. Те получиха две статуетки - за хип-хоп фестивал на годината (този на Елените) и за "Влияние и развитие на хип-хоп културата" за култовия клуб в центъра на столицата, който за няколко месеца успя да се превърне в любимо място на цяла София./show.blitz.bg

 

Коментирай