Яна Средкова ще представи България на конкурс на Канарските острови

Яна Средкова ще представи България на конкурс на Канарските острови

Носителката на короната „Мисис България Свят 2018 „ Яна Средкова е в трескава подготовка за предстоящия международен конкурс „MRS. Europe 2019“, който ще се проведе от 3 до 6 октомври в Лас Палмас, Канарски Острови.

Красавицата вече е заснела впечатляващ видеоклип, с който представя себе си и прелестите на България. В двеминутното видео Яна разказва се семейството, бизнеса си, за родината си, на фона на народна музика, която със сигурност няма да остави безразличен нито един чужденец.

Средкова е облечена в народна носия на Мира Бъчварова, рокли на Стоян Радичев, а визията и е изключително семпла и естествена. Клипът е дело на режисьора Иван Бъчваров, операторите  Димитър Коцев  и Даниел Калчев. Продуцент е Христян Гьошев.

 „Всяко момиче мечтае за живот в приказка. Аз сбъдвам своята! Благодаря на родителите ми за живота и красотата! Благодаря на Вселената, че ме дари с прекрасни деца и всеотдаен съпруг! Благодаря за гласуваното доверие на Меги Савова да представя България Мисис България / Mrs. Bulgaria на престижния международен конкурс MRS. Europe Europe 2019 в Лас Палмас! Благослов за всички, които ме подкрепихa! “, написа развълнуваната Яна под клипа, който сподели в социалните мрежи.

Яна Средкова е омъжена, има три деца. Тя развива успешен бизнес със  здравословни храни, безглутеново и клетъчно хранене. От години Яна Средкова се е посветила на каузата да помага на семейства с репродуктивни проблеми. Зад гърба си тя има множество благотворителни кампании за набиране на средства, за да сбъдне най-съкровената мечта за всяко семейство - да има собствена рожба.

Носителка е на престижни отличия, сред които „Бизнесдама на годината“, „Мис Бизнес на високи токчета“ и др.  

 

Коментирай