Вижте СНИМКИ на звездите от новогодишната нощ...

Вижте СНИМКИ на звездите от новогодишната нощ...

2020 година се оказа чакана и пълна с надежди от хората. Родният хайлайф не пада по-долу и също с голям трепет се подготвяше за новогодишната нощ. Повечето от звездите бяха на работа, но въпреки това успяха да съчетаят приятното с полезното. 

Голяма част от звездите честитиха новата година със свой снимки от новогодишната нощ, а други тепърва ще го правят, след като им обработят фотосите на фотошоп и се лъснат до неузнаваемост, имитирайки фалшив живот. 

Преслава е звездата, която никога не се притеснява от обектива на фотоапарата и с гордост позира до любимия си Павел, който е неотлъчно до нея на този празник за цялата нация. Преди полунощ тя пя в известен хотел в Правец, а след това и в столична дискотеката, където се видя с колежките си Анелия и Софи Маринова. Прави впечатление, че Преслава не е избрала някакъв по-специален тоалет, а къса рокличка, с каквато я виждаме всяка вечер на участията й през годината. 

Глория също реши да покаже отново любимия си мъж Йордан Джермански. Певицата напоследък го е ударила на любов и все по-рядко ходи на участия, но в новогодишната нощ реши да пее в Бургас. Тя впечатли с дълга черна рокля с огромна цепка, която разкриваше дългите й и стегнати крака. 

 

С половинката си 2020-а посрещна и рапърът Криско. Макар да беше на работа в столичен клуб, той намери време да се забавлява с приятели и любимата му Цветелина, която преди броени месеци го дари с наследник. И заради този факт тази Нова година е по-специална за габровеца, тъй като за първи път я посреща като баща. 

 

Възрастта по никакъв начин не се отразява на фолкпевицата Малина. Тази година певицата с име на плод избра да празнува, а не да работи. Ако съдим по марковите дрехи, с които се снима напоследък, то със сигурност не страда от липса на средства, макар и отсъствието на изяви на музикалната сцена. С последната си снимка за 2019-а година Малина отново демонстрира стил и неподправена класа. 

 

 

Азис също е решил да прибере една голяма сума за участие в Правец в новогодишната нощ. Както е известно обаче, той пее доста по-малко от колегите си, така че му е останало време и за забавление. А от споделената от него снимка виждаме, че дори е успял и да си пийне за градус. Прави впечатление сценичният му тоалет, който събрал всички погледи на празнуващите в изискания хотел, който бил фрашкан с богати и мастити бизнесмени. 

 

 

Бизнесдамата Ваня Червенкова реши да празнува като тийнейджърка в столичен клуб. Откакто отслабна тя не спира да се облича предизвикателно, а новогодишният й тоалет буквално стъписа всички, дори нейните приятели. Те коментираха, че не й отива на доните да се появява така на публични места. да не забравяме, че Ваня си има младо гадже, което ясно влияе на младежкия й дух. 

 

Синоптичката Натали Трифонова реши да не показва в публичното пространство снимка с гаджето си, а вместо това се щракна с приятелка. Тя е била на заведение с голяма компания, а подготовката започнала от ранни зори. Натали вярва в поверието, че Новата година трябва да се посрещне с нова дреха и много преди празника избрала роклята си, с която да блесне пред приятелите си. 

 

Ники Кънчев вдигна тост с настъпването на 2020 г. "Е, хайде готини! Да имате най-силната 2020 година, да ви върви във всичко. Ако се спънете и паднете, да успеете да се изправите. Горе на върха да погледнете към следващия връх! Да уважавате възрастните, да кажете “Браво” на по-добрите от нас, да пускате с предимство по-младите! Обичам ви мои 35К приятели тук!!! Честита нова година!!!", написа Ники в Инстраграм./show.blitz.bg

 

 

Коментирай