logo

Вижте с кого празнува Слави Трифонов и какви подаръци получи

Вижте с кого празнува Слави Трифонов и какви подаръци получи

Както всяка година, и този път рожденият ден на Слави Трифонов на 18 октомври мина в камерен кръг, без шумни тържества. 

Причината популярният тв водещ и лидер на партия е не само в желанието му да избяга от показността, но и в липсата на житейска половинка. 6 години след раздялата си с бившата танцьорка от балет „Магаданс” Мартина Огнянова, Трифонов не се е показвал публично с друга жена.

И тази година, както и на предишните си рождени дни, Дългия предпочел компанията на майка си Здравка, сестра си Петя, съпругът й Владимир и племенникът Теодор.

Нинджи обраха софийския мезонет на Слави Трифонов

През ноември 2017 г. Трифонов преживя една от най-големите трагедии в живота си – загубата на баща си Тодор и оттогава спрял да празнува в големи компании. Тази година Дългия събрал най-близките си хора в един от най-квалитетните рибни ресторанти столицата. За да избегне любопитните погледи, шоуменът наел цял салон, където семейството му се усамотило, пише "Уикенд". 

Въпреки предупреждението да не му носят подаръци, те все пак избрали един със сантиментална стойност – модерните напоследък за всеки заклет меломан винилови грамофонни плочи с произведения на любимия му Густав Малер. Шоуменът получил много подаръци в офиса си от рекламодатели и свои почитатели. Колегите му също се отчели с дар, който всяка година все по-трудно избирали, тъй като шефът им си имал всичко./show.blitz.bg
 

Коментирай

ПОРА

ПОРА 27.10.2020 17:58

НЕ Е ПОЛУЧИЛ НАЙ-ЛИПСВАЩОТО МУ - ИНТЕЛЕКТ, НО НАЛИ ЗНАЕТЕ, ЧЕ ИНТЕЛЕКТ НЕ СЕ НАБИВА.

е така де

е така де 28.10.2020 1:24

И на сто години да стане, цървула обувка не става!