logo

Вижте кой пя на ушенце на Натали Трифонова за РД ВИДЕО

Вижте кой пя на ушенце на Натали Трифонова за РД ВИДЕО

Синоптичката Натали Трифонова отпразнува шумен рожден ден с шумна компания в столичен клуб. 

Чаровната блондинка се държеше като истинска звезда, още повече след като стана и водеща на предаване. Но още по-интересно е кой поздрави Трифонова и цяла вечер й пя на ухо. 

Натали Трифонова заряза гаджето, защото...

Оказа се, че Натали е почитател на българската музика и бе поканила известни музиканти да пеят за нея и приятелите й. Естествено, тя не обърна никакво внимание на гостите, а демонстрираше колко голяма звезда е, като внимателно гледаше да не изпусне чашата с вино от ръцете си. Всъщност, тя съчета рождения си ден със старта на предаването, в което ще се изявява като водеща, което е детската й мечта. 

В социалните мрежи се подиграват на тоалета на синоптичката, който е избрала за празника си. "Празнува като типична кифла, така се й облякла. Имам друго усещане за начина, по който трябва да изглеждат и да се държат лицата от екрана. Все пак не е чалга певица, нали", пишат в мрежата.

Натали е наясно, че с новата позиция в телевизията, ще й се наложи а отложи плановете бебе. Въпреки че наскоро заяви, че вече се чувства готова, явно кариерата е с приоритет./show.blitz.bg 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natali Trifonova (@natalitrifonova) on


 

Коментирай

Taka

Taka 06.10.2020 11:14

Явно синоптичките в България , са добре платени, щом могат да си позволят лук да канят певци на рождения си ден :) Брааааво :D

а бе...

а бе... 06.10.2020 11:57

....хубава си е.......халал да и е хубавият живот !

Трифонов

Трифонов 06.10.2020 21:40

Абе дали свири на дудук? Аз ще пея,тя ще свири с три пръста.

Курдо Коленков

Курдо Коленков 07.10.2020 17:39

Аз така и не разбрах от текста кой чалгар и е пял на ухо и на кого се е отдала мастията? Но нищо, след като е зарязала рязания Хасан, аз ще я отпоря във всички дупки безплатно!

Ангел

Ангел 18.10.2020 8:20

Кифла,не може да се мери с Емо Чолаков,но върши други неща по добре.