Вижте какви ги върши Веско Маринов на круизен кораб (ВИДЕО)

Вижте какви ги върши Веско Маринов на круизен кораб (ВИДЕО)

Наскоро голямата звезда Веселин Маринов е пропътувал хиляди километри с круизен кораб. Вероятно с него е била и приятелката му, за която упорито отказва да говори пред медиите. 

Интересното в случая е, че Веско е репил да съчетае полезното с приятното. Няма да повярвате какъв клип се появи вчера, който изобличи любимеца на бабите какви ги е вършил на кораба. 

Веселин Маринов избра 8 май, за да подари на многобройните си почитатели видеопремиерата на песента “Жена на токчета“. Нежната и романтична мелодия допадна на почитателите на Веселин Маринов още с появата си в социалната мрежа, а видеоклипът със сигурност ще превърне “Жена на токчета“ в една от най-харесваните и обичани песни от новия албум на певеца.

Красивото видео ни пренася насред морската шир, а Веселин Маринов споделя: “Много атрактивно, хубаво преживяване бе заснемането на песента. Кадрите са направени на най-големия круизен кораб в Европа, в средата на Средиземно море, когато корабът преминава от испанската Палма де Майорка до италианската Сицилия“.

Припомняме Ви, че “Жена на токчета“ е първият от двата музикални проекта, чиито клипове изпълнителят реализира извън пределите на България. А феновете за пореден път останаха доволни и не скриха адмирациите си към Веселин Маринов. “Браво, Веско... Поредният хит!“, “Чудесна, прекрасна, както всички останали. Яко вълшебна!“, “Поредната красива песен! Г-н Маринов, с песните си правите дните ни по-хубави.“/show.blitz.bg

Коментирай

ssa

ssa 09.05.2019 16:56

Трябват ти пари ? Опитай късмета си тук !Нон стоп печалби ! Онлайн казино , с нови игри и забележителни джакпоти .Нужен е минимален депозит от 10 евро,за да започнеш играта има и бонуси !https://bit.ly/2vGdh7g

Истината

Истината 10.05.2019 9:41

Когато лъжете дали спите добре. Боклуци.

Мунди

Мунди 10.05.2019 20:52

Бааси физиономията,..........вдлъбнато тъп селтак...:-)))

ЛИЛИ ИВАНОВА

ЛИЛИ ИВАНОВА 11.05.2019 8:33

ГЛУПАВА ПЕСНИЧКА!СИМБИОЗА МЕЖДУ ПОСРЕДСТВЕН ТЕКСТ,БЕЗЛИЧНА МЕЛОДИЙКА,НА ПРЕКРАСЕН ФОН!