Васил Петров с нов сингъл за Рождество Христово ВИДЕО

Васил Петров с нов сингъл за Рождество Христово ВИДЕО

Васил Петров пусна нова песен и видео към нея за Рождество Христово – дни преди коледните си концерти с Разградската филхармония с диригент Левон Манукян и звездата на Арменската опера Хасмик Харутюнян на 21 декември в Силистра и на 22 декември в Разград.

Песента носи заглавието "Зима" и е в сътрудничество с младите таланти на XS Artists Music School Аглея Канева, Валерия Стоянова и Сара Пейчева.

Видеото към песента разкрива снежни коледни картини из столичните улици и празничния уют около елхата, а финалът ни напомня, че светът е красив и Твореца е жив.

Нежната балада "Зима", в която участват в тригласие и свежите гласове на Аглея, Валерия и Сара, изпълва сетивата с мекотата в гласа на Васил Петров и с усещането за близост и нежност, които са негов неизменен музикален почерк.

С песента Васил Петров не само създава разнообразие в музикалната панорама с този нестандартен подход, но и прави празника да звучи вечен – неизменно магичен, приютяващ и изпълнен със смисъл. 

Стиховете са на архимандрит Серафим (Алексиев), а музиката и аранжимента на песента са дело на Васил Петров. На китарата е Стойчо Стоянов, а за видеото отговаря Михаил Янакиев. Постпродукцията на аудиото и видеоклипа е дело на Стойчо Стоянов, Михаил Янакиев, XS Artists Music School. Продуцент е Маргарита Тошева. Продукцията се осъществява с подкрепата на Национален фонд "Култура" по програма "Музикални инициативи"./show.blitz.bg

Коментирай

Франк С.

Франк С. 28.12.2021 13:51

Жив и здрав.