Теди Александрова черпи Емануела, Бони и Борис Дали с пълнено прасенце СНИМКИ

Теди Александрова черпи Емануела, Бони и Борис Дали с пълнено прасенце СНИМКИ

 Фолк звездата Теди Александрова отново вдигна шумен купон по случай своя рожден ден. Русата фурия събра близки приятели и колеги, с които се весели до сутринта. 

Изпълнителката на "Чалга пеперудки" бе поръчала две пълнени прасенца, с които да нагости своята компания. Менюто бе изискано и уважено дори от най-големите скептици, които се хранят само в определени ресторанти. 

Първоначално партито стартира в столичен ресторант, а след това се пренесе в любимия на всички звезди клуб в Студентски град. Теди събра на едно място много музиканти, които си предаваха микрофона един на друг и се получи страхотно парти. 

Емануела, Бони, Борис Дали, Палома, Антонио, Кристина Стамболйска, Еви Аспарухов и Тина бяха сред ВИП гостите на Теди. А рожденничката и тази година бе избрала розово и цикламено за тоалета и украсата. Не случайно всички колеги я наричат "Барбито на фолка". 

Теди водеше парада през цялото време и си поръчваше любимите песни на колегите, които пък на драго сърце я поздравиха. Така Теди си пожела "Клада от страст" и "Трябваш ми" на Бони, "Попитай за мен" на Емануела, а от Борис Дали си пожела да чуе нещо на сръбски, тъй като това е негова голяма сила./show.blitz.bg

 

Коментирай